News Flash:

Cati bani face Victor Slav din Instagram. Fostul iubitul al Biancai Dragusanu promoveaza ceaiuri de slabit

1 Iulie 2022
405 Vizualizari | 0 Comentarii
Victor Slav

Victor Slav a revenit in atentia publicului odata cu emisiunea „Bravo, ai stil!”. Victor Slav nu a stat prea mult pe ganduri si a acceptat instant propunerea de a prezenta ”Bravo, ai stil!” in lipsa Ilincai. Dupa ce s-a intors vedeta, Victor nu a mai parasit proiectul, ci este in continuare coleg de platou cu Maurice, Raluca si Tibi. Fostul sot al Biancai Dragusanu nu a fost pentru prima data in platoul show-ului, asa ca totul a mers ca pe roate pentru el.

Capitalul de imagine a lui Victor Slav a crescut considerabil in ultima perioada. „Vulturul de noapte” stie cum sa isi maximizeze potentialul si a inceput sa faca bani frumosi, chiar daca nu are un job stabil. Victor s-a apucat serios de reclame online, iar banii se pare ca vin ca pe banda rulanta. Aceasta „afacere” din mediul online ii rotunjeste serios veniturile. Putini isi pot inchipui, cati bani reuseste sa castige vedeta Kanal D, din niste simple postari pe retelele sociale. Conform unor surse Playtech.ro, prezentatorul TV incaseaza cel putin 1000 de euro pentru o singura reclama.

Pe langa asta, Victor Slav a demonstrat ca are curaj si a dechis in plina pandemie un restaurant cu tereasa. Fostul sot al Biancai Dragusanu spunea ca e un moment potrivit sa profite de faptul ca unii au renuntat la afaceri. Ideea s-a dovedit a fi una de succes caci business-ul lui continua sa-i aduca profit.

„Este o perioada destul de aglomerata cu restaurantul, cu filmarile, dar fac fata cu brio tuturor provocarilor. Weekend-ul este pentru relaxare, incerc sa il am ocupat doar pentru activitati strict pentru Sofia, pentru familie. Si site-ul de parfumuri imi ocupa foarte mult timp, dar merge foarte bine, sunt multe comenzi. Gasesc loc pentru familie, pentru mine, pentru activitatea profesionala”, spunea Victor Slav.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006336 (s)