News Flash:

Lidia Buble are probleme cu legea. Artista a fost trimisa in judecata pentru dare de mita

22 Noiembrie 2021
342 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble 1

Lidia Buble a fost oprita recent de un echipaj al Brigazii Rutiere. Artista se indrepta spre locuinta pe care o detine in Capitala. Cei doi agenti i-au cerut vedetei sa sufle in aparatul etilotest. Panicata si stiind ca a consumat alcool, Lidia a sunat un prieten care a  sfatuit-o sa le dea bani agentilor pentru a scapa de aparatul etilotest.


Sursele citate de cei de la gandul.ro spun ca Lidia Buble a reusit sa-i convinga pe politisti sa accepte o suma de bani si s-o lase sa plece. Pentru ca nu a avut bani la ea, agentii au insotit-o pana acasa. Acolo, Lidia a realizat ca nu are bani cash. Artista a mers impreuna cu cei doi agenti la bancomat de unde a scos suma de bani convenita. Fara sa mai stea pe ganduri, agentii au acceptat banii si au plecat.

Lidia Buble a fost trimisa in judecata, potrivit procuroriilor DIICOT. Cantareata e acuzata de dare de mita, dupa ce ar fi incercat sa ofere bani catre doi agenti de politie, in schimbul testarii cu aparatul etilotest. 


„Prin rechizitoriul din data de 16 noiembrie, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Ploiesti au dispus trimiterea in judecata, sub masura preventiva a controlului judiciar, a doi agenti de politie din cadrul Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita”, se arata in comunicat.

Sursele citate de cei de la gandul.ro sustin ca cei doi politisti erau incadrati din sursa externa. Agentii au acceptat propunerea procurorului cu referire la pedeapsa si au detaliat intreaga poveste.
Alte surse din randul anchetatorilor sustint ca, Lidia Buble era singura in masina in noaptea in care i s-a facut semn sa traga pe deapta,  dar ca vorbea la telefon cu un barbat.  Acelasi surse sustin ca barbatul respectiv este monitorizat de mai mult timp de catre cei de la DIICOT intr-un dosar de crima organizata. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007613 (s)