News Flash:

Dorian Popa s-a imbogatit de pe urma lui Chelutu. Cu cat i-a rotunjit patrupedul conturile lui ”Hatz, Johnule”?

22 Noiembrie 2021
430 Vizualizari | 0 Comentarii
Chelutu

Cand zici Dorian Popa, zici Chelutu. Cei doi sunt de nedespartit si fac o echipa pe cinste. Dprian merge peste tot cu patrupedul care a devenit un membru de-al familiei cu drepturi depline.


Dorian Popa si Chelutu sunt senzatia Youtube-ului. Patrupedul a devenit imediat placut de catre urmaritorii lui Dorian, iar in scurt timp a inceput sa produca primii lui banuti. Chelutu are multe contracte de publicitate si este si ambasadorul unui lant de magazine care se ocupa cu comercializarea produselor pentru animalute si nu numai. 

Daca lui Dorian Popa i se rotunjesc sumele din conturi cu fiecare aparitie pe tv sau Youtube, aflati ca nici patrupedul nu sta rau deloc la capitolul avere. Dorian a vorbit deschis despre acest subiect in cadrul unui podcast si putem spune ca blanosul ii face concurenta serioasa.

”Chelutu e printul casei, are halat Versace. Pana acum a castigat 150.000 de euro si am devenit bodyguard-ul lui pentru ca imi e frica sa nu mi-l fure cineva. Cat despre mine, imi place sa spun ca sunt o shaorma cu de toate. Sunt actor, cantaret si vlogger. Castig in jur de 40.000 de euro pe luna, acum in pandemie: 10-15.000 de pe Instagram si in jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a spus Dorian.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004624 (s)