News Flash:

Alexandra Stan, mai sincera ca niciodata. De ce s-a despartit artista de Dorian Popa? „Era romantic, imi aducea flori, dar... ”

22 Noiembrie 2021
1505 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra si Dorian

Incurcate sunt caile dragostei, iar asta pot spune Alexandra Stan si Dorian Popa. Acum, cei doi isi vad de carierele lor, dar inainte de a fi super cunoscuti, artistii au avut mai multe in comun, nu doar pasiunea pentru muzica.


Proaspat intoarsa in tara, Alexandra Stan a deschis cutia Pandorei. Artista a facut cateva declaratii pe care nu multa lume le stia, si anume faptul ca ea si Dorian Popa au format un cuplu. Totul se intampla pe vremea cand cei doi erau niste adolescenti de la malul marii. In perioada liceului, frumoasa artista si Dorian au format un cuplu pentru o perioada relativ scurta, mai exact o luna. 

”Aveam 16 ani, iar Dorian Popa a fost primul meu iubit. Ne placea sa ne plimbam de mana. Cu el a fost primul meu sarut, era romantic, venea cu flori. El de mic era super talentat si canta, ii placea mult.”,a spus Alexandra Stan pentru Click.

“E o poveste veche, de pe vremea cand eram copii! Ne-am intalnit la un bal al bobocilor, a fost o dragoste la prima vedere, o poveste de dragoste cu scantei…”, a declarat Dorian.

„Da, a fost primul meu iubit, dar chiar m-a inselat. M-a inselat cu o fata, Corina, de la noi din Constanta, care avea super multi bani. L-am prins cu ea! Chiar a fost pe interes! M-a inselat, dar el nu mai recunoaste acum chestia asta”, a marturisit Alexandra Stan despre Dorian Popa, in cadrul unei emisiuni TV.

Chiar daca acum, Alexandra Stan nu are foarte mult noroc in dragoste, Dorian se poate lauda cu o relatia de lunga durata cu iubita lui, Babs.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005777 (s)