News Flash:

Liderul PSD Caras-Severin solicita Guvernului Ciolos sa nu blocheze legea prin care se renunta la cele 102 taxe

28 Octombrie 2016
913 Vizualizari | 0 Comentarii
taxa pe net
Liderul PSD Caras-Severin, Ion Mocioalca, solicita Guvernului Ciolos sa nu blocheze initiativa parlamentara de eliminare a celor 102 taxe, iar presedintelui Klaus Iohannis sa promulge aceasta lege, care ajuta cetatenii, dar si mediul de afaceri. 
"Prin scoaterea acestor taxe urmarim nu doar debirocratizarea administratiilor din Romania, ci ne intereseaza, in aceeasi masura, ca romanilor sa le ramana mai multi bani in buzunare. Cred ca este o mare victorie pentru romani, pentru clasa de mijloc. Sunt rezultate concrete ale activitatii noastre legislative, pentru ca acesta este rolul nostru, e care tot mai multi oameni ar trebui sa il inteleaga. Vreau, cu acest prilej, sa atragem atentia Guvernului Ciolos, chiar si de aici, de la Resita, sa nu blocheze aceasta lege. De asemenea, il rugam pe domnul presedinte Iohannis, in pixul domniei sale stand promulgarea acestei legi, sa nu o blocheze, pentru ca este o lege importanta, fara un impact major asupra bugetului de stat, fiind vorba de doar 1% din PIB', a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, liderul social-democratilor caraseni, deputatul Ion Mocioalca, candidat la viitoarele alegeri parlamentare, pentru un nou mandat. 
La randul sau, candidatul la Senatul Romaniei, Ioan Narcis Chisalita, sustine ca scoaterea celor 102 taxe inseamna scutirea cetatenilor de stres. 
"Ceea ce s-a reusit prin eliminarea acestor 102 taxe, pe langa aceasta debirocratizare, eliminarea stresului si a nervilor atunci cand oamenii stau la ghisee pentru plata lor. Doar la Registrul Comertului sunt 20 de taxe. Guvernul Ciolos si PNL vorbesc in permanenta de grija fata de persoanele din strainatate sau de romanii plecati in strainatate. Sunt taxe consulare si de cetatenie in numar de 33, iar tarifele pentru pierderea sau modificarea actelor sunt in numar de 22. Iata ca, spre deosebire de Guvernul Ciolos, care a anuntat introducerea a unor noi taxe, cum ar fi cea pe combustibil, sau cea platita direct de posesorii de autovehiculelor, noi am reusit, prin aceasta lege, sa eliminam 102 taxe', a afirmat Chisalita. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005126 (s)