News Flash:

Ce sanse ai sa castigi la LOTO in functie de zodie

27 Octombrie 2016
1918 Vizualizari | 0 Comentarii
loto3
Cine nu a visat, macar o data, ca s-a imbogatit peste noapte? Multi isi cauta norocul prin metode simple si usoare, care pot transforma acest vis in realitate. Una dintre metode este jocul de loto. Joker, 6 din 49, 5 din 40 sau chiar loterii internationale la care poti paria online iti ofera alternative foarte atractive, premii foarte mari si jackpot-uri fabuloase.
Unii merg pe premisa ca jocul de loto este pura intuitie si noroc, altii mizeaza pe statistici si frecvente ale numerelor extrase si aleg numerele in functie de acestea. Ce spun insa astrele despre sansele de a castiga la loto? Cateva astfel de detalii va oferim in cele ce urmeaza, pentru fiecare zodie in parte.
Berbec
Impulsivi din fire si nerabdatori, nativii din berbec se numara printre primii care deschid usile agentiilor de loterie pentru a plasa un bilet pentru urmatoarea extragere. Orice provocare este foarte atractiva pentru orice persoana in zodia berbecului, care gaseste divertismentul doar in simpla participare.
Cel putin o data in viata, orice nativ din berbec are sansa de a castiga premiul cel mare. Astrele spun ca ziua de marti ar fi mai norocoasa decat celelalte pentru plasarea unui bilet la loto de catre un nativ din zodia berbecului.
Taur
Dorinta de castig este destul de mare pentru cei din zodia taurului, care viseaza tot timpul la o viata dupa propriile gusturi. Jocul la loto completeaza aceasta speranta, in situatia in care eforturile si munca depusa pentru a ajunge la nivelul dorit implica un timp mult prea indelungat.
Ziua de vineri pare sa fie mai norocoasa, astfel nativii din taur ar trebui sa joace la loto in acea zi, sau chiar la oricare alt joc de noroc de le poate aduce sanse de castig.
Gemeni
O persoana din aceasta zodie nu joaca neaparat din dorinta acerba de a castiga. Gemenii sunt prin natura o zodie mai norocoasa si au sanse de castig chiar si atunci cand intra sub indemnul unui impuls intr-o agentie loto si plaseaza un bilet. Ziua norocoasa a gemenilor pare sa fie miercurea, dupa cum arata astrele.

Rac
Racii sunt perseverenti si de obicei jucatorii de loto din aceasta zodie participa la loterie plasand bilete la aceeasi agentie, tot timpul aceleasi numere. Strategia aceasta de joc poate aduce rezultate dupa un timp, intrucat exista multi jucatori care o aplica si au succes. In ziua de luni este cel mai indicat pentru nativii din zodia racului sa cumpere un bilet la loto.
Leu
Pentru lei, norocul poate sa treaca pe plan secundar, pentru ca acestia muncesc si depun eforturi pentru a-si atinge obiectivele si statutul financiar dorit. Cu toate acestea, sansa de a castiga la loto nu ii ocoleste. Dupa cum arata astrele, ziua cea mai norocoasa pentru lei este duminica, astfel daca te regasesti in aceasta zodie, stii ce ai de facut.
Fecioara
Nativii acestei zodii nu mizeaza doar pe noroc, ci apeleaza la statistici si unelte loto pentru a face combinatii de numere cu sanse marite de castig. Cei din zodia fecioarei care participa la jocuri de loto sunt in majoritate jucatori inveterati, care ajung in cele din urma sa castige premiul cel mare. Daca vor alege ziua de miercuri pentru a plasa un bilet loto, sansa de castig va creste, dupa cum arata astrele.
Balanta
Cei din aceasta zodie se hotarasc mai greu asupra numerelor plasate pe un bilet loto, dar au de fiecare data certitudinea ca vor castiga. Sansele surad nativilor din balanta cu atat mai mult, cu cat aleg si cea mai norocoasa zi in care ar putea pune un bilet la loto, si anume vineri.
Scorpion
Persoanele din zodia scorpionului sunt foarte perseverente atunci cand vine vorba de jocul la loterie. Castigurile vin de asemenea pe masura perseverentei, intrucat scorpionii sunt dispusi sa le reinvesteasca in mod constant, pentru a castiga si mai mult.
Daca esti in zodia scorpionului si te intrebi care zi este mai potrivita pentru a pune un bilet la loto, afla ca aceasta zi este marti.
Sagetator
In cazul persoanelor nascute in zodia sagetatorului, jocul de loto reprezinta mai mult o curiozitate decat o pasiune. Norocul va fi de partea sagetatorilor daca aleg sa joace la loto in zilele de joi. Chiar daca se lasa uneori asteptat, acest noroc nu dezamageste nativii din sagetator, care nu regreta foarte mult atunci cand nu castiga.
Capricorn
Persoanele din aceasta zodie incep cu greu sa joace la loto, insa odata facut acest pas, continua sa joace saptamanal, incercand cate cinci sau sase numere norocoase. Perseverenta este o trasatura caracteristica a capricornilor, care vor continua sa joace, chiar daca norocul nu le surade din primele incercari. Sambata este cea mai norocoasa zi pentru capricorni.
Varsator
Alegerea numerelor norocoase nu este deloc o misiune dificila pentru varsatori. Acestia se inspira din absolut orice, de la date de nastere pana la numere de telefon, evenimente aniversare sau diverse predictii. Cu o dorinta de castig accentuata, varsatorii persevereaza si incearca pana reusesc sa obtina premiul cel mare la loto. La fel ca in cazul capricornilor, cea mai norocoasa zi pentru varsatori este sambata.
Pesti
Mai visatori din fire, pestii uita uneori sa cumpere un bilet la loto, dar totusi spera la castig. Se lasa dusi de valul gandurilor, imaginandu-si ce ar face cu fabuloasa suma de la premiul cel mare, insa ar trebui sa aleaga mai intai numerele si sa plaseze un bilet la o agentie. De preferat ar fi sa aleaga ziua de joi pentru asta, intrucat astrele spun ca aceasta ar fi cea mai norocoasa zi pentru pesti.
Daca astrele iti pot influenta norocul, atunci nu ramane decat sa te bazezi si pe ele atunci cand alegi sa joci la loteriile autohtone (6/49, 5/40, Joker) sau internationale (ca de exemplu Powerball si Mega Millions). Indiferent daca te bazezi doar pe intuitie sau daca alegi numerele norocoase dupa statistici si frecvente, folosind uneltele loto, tine cont si de ceea ce spun astrele despre sansele de castig.
Nu ai nimic de pierdut daca esti jucator si pui biletele la loto in zilele despre care spun astrele ca sunt norocoase. Premiul cel mare la care visezi de mult poate fi mult mai aproape, asadar bazeaza-te pe propriile strategii si mareste-ti sansele profitand si de semnul zodiacal in care te afli.

berbec taur dorin gemeni rac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005733 (s)