News Flash:

Oana Roman nu se mai ascunde. Care este adevaratul motiv din cauza caruia a divortat de Marius Elisei

23 Iunie 2022
531 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana

Oana Roman a evitat mereu sa dea detalii despre viata ei privata. De data asta, fanii au fost cu ochii pe ea, mai ales ca un subiect atat de sensibil precum divortul nu avea cum sa fie evitat. Desi a vorbit mereu cu diplomatie despre partenerul ei, acum, fiica lui Petre Roman a vrut sa sa le explice tuturor motivele pentru care a decis sa incheie mariajul cu Marius.

Oana Roman si Marius Elisei s-au confruntat de-a lungul timpului cu multe probleme in relatie, specifice fiecarui cuplu. De data asta, Oana nu a mai acceptat sa primeasca intrebari din partea fanilor legate de divort, asa ca a preferat sa fie ea cea care spune lucrurilor bune. 

Prezenta in emisiunea lui Dan Capatos, Oana Roman a dat de inteles ca relatia cu Marius Elisei nu functioneaza asa cum trebuie. Desi cei doi stabilise o reinnoire a juramintelor , acum Oana si Marius s-au razgandit. Vedeta a marturisit ca s-a ajuns din nou la certuri in familia lor, iar fiica lor este extrem de afectata.

„Divergentele apar din varii motive. Apar pentru ca, la un moment dat, poate vedem lucrurile usor diferit, si comparativ cu trecutul pe care il are fiecare, cu generatia din care venim. Le gestionam… uneori nu prea reusim sa le gestionam, suntem si noi oameni. E o provocare”, a declarat Oana Roman pentru Unica.


„In ceea ce priveste cresterea acestui copil nu pot spune ca ne-am contrazis de foarte multe ori. Poate de doua-trei ori, cand mi s-a parut mie ca el o super-protejeaza, o super-apara, dar foarte rar s-a intamplat. In rest, am crescut-o doar noi doi. In prima parte a vietii ei, cand eu eram foarte bolnava, Marius a fost cel care a fost langa ea. Din punctul asta de vedere este un tata impecabil, s-a ocupat in mod impecabil de acest copil. S-a implicat enorm de mult in educatia si in cresterea ei. Este, probabil, singurul subiect in care noi doi nu avem divergente de niciun fel”, a mai declarat Oana Roman.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004058 (s)