News Flash:

Catalin Cazacu arde de nerabdare. Sportivul de abia asteapta sa o duca la altar pe Ramona Olarul. „E unica”

23 Iunie 2022
486 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramona

Ramona Olaru face ce face si innebuneste barbatii din jurul ei. Blodina i-a pus capac si lui Catalin Cazacu care se pare ca vrea sa imbatraneasca alaturi de ea. Sportivul este impreuna cu Ramona de cateva luni si, desi au avut multe suisuri si coborasuri, inca mai spera sa isi uneasca destinele cat mai repede, poate chiar anul acesta daca este de acord si Ramona.


„Nunta mea vreau sa fie cat mai repede, avem planuri, am spus si voi spune tot timpul, Ramona Olaru este femeia cu care eu imi doresc sa imbatranesc. I-am spus si ei, asa ca nu stim daca va fi nunta maine sau poimaine, dar e un lucru pe care ni-l dorim.Sper sa fie anul acesta.„, a declarat Cazacu pentru click.ro.

Pana acum, Ramona si-a manifestat si ea dorinta de a se aseza la casa ei, ba chiar isi doreste sa devena mamica. Acesta a batut multe apropouri la acest subiect si, după cum a spus si ea, Cazacu este foarte atent la nevoile ei, deci nu este exclus ca cei doi sa devina parinti atunci cand vor simti ca este momentul potrivit pentru asta.

In timp ce Ramona vrea sa faca pasi mici, dar siguri, Cazacu simte deja primele schimbari si prezenta unei femei in viata lui. Programul acestuia a suferit modificari considerabile si nu este deloc deranjat de asta. Ba mai mult, Catalin sustine ca Ramona l-a ajutat sa se transforme intr-o varianta mult mai buna.

„Ne ajuta faptul ca ne cunoastem de mult. Vinerea, cand e ziua ei libera, o iau, merg cu ea pe barca, ne distram. Imi doresc o familie cu Ramona. I-am spus asta din prima secunda! Am reusit, mai nou, sa ma trezesc si dimineata. Aud ceasul cand suna, nu e un pat asa de mare. Mi s-a modificat programul din cauza Ramonei. Pentru prima data m-am dus la ora 9 dimineata duminica la sala. A zis antrenoarea ca am venit direct din club. Eu dormeam de obicei pana la 13-14.", a povestit  Catalin Cazacu

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004351 (s)