News Flash:

Larisa Udila a nascut un baietel, dar nasterea nu a decurs asa cum se astepta. ”Nu am putut sa nasc natural”

12 August 2021
382 Vizualizari | 0 Comentarii
Larisa Udila

Larisa Udila a trecut prin cea mai grea experienta a vietii ei. Fosta participanta la Bravo, ai stil! a nascut pentru prima si, desi isi programase nasterea naturala, lucrurile nu au decurs deloc asa cum se astepta.

Larisa Udila si iubitul ei au devenit oficial parinti. Vedeta si-a tinut fanii la curent cu tot parcursul sarcinii inca de la inceput si in special ieri. ”Astazi este o zi foarte importanta pentru noi si sunt atat de emotionata si de entuziasmata si de panicata incat nu as putea sa va explic. O sa va spun dupa ce nasc cum a decurs totul si de ce am ajuns la spital. Vreau doar sa stiti ca sunt bine acum si am contractii, dar nu sunt chiar atat de dese si de puternice. Trebuie sa ajung in punctul ala in care o sa-l nasc pe bebe, dar va tin la curent. Deocamdata am contractii micute la intervale maricele. Sunt foarte, foarte panicata. Cand am ajuns la spital si am vazut cu Ogi nu se poate interna cu mine am optat pentru o camera dubla si stau cu o fata draguta”.

In aceasta dimineata, Larisa l-a adus pe lume pe baietelul ei si desi multi se asteptau ca aceasta sa vorbeasca despre experienta ei, vedeta a spus ca revine cu mai multe detalii zilele astea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006162 (s)