News Flash:

Judetul Timis va colabora cu provincia Yunnan din China in domeniul medical si in invatamant

29 Aprilie 2022
491 Vizualizari | 0 Comentarii
valul 5

Judetul Timis va colabora cu Provincia Yunnan din Republica Populara Chineza in domeniul medical si invatamant. Se vor face schimburi de experienta, inclusiv pentru tratamente impotriva cancerului sau pentru programe de cercetare.
 
 
Doua memorandumuri de intelegere si cooperare au fost semnate intre institutii din judetul Timis si Provincia Yunnan. Vor avea loc mai multe programe, inclusiv schimburi de experienta in medicina si invatamant.

Potrivit reprezentantilor Consiliului Judetean Timis, in domeniul medical, Centrul de Terapii Genice si Celulare in Tratamentul Cancerului – OncoGen si Spitalul Oncologic din provincia Yunnan, prin schimburi de personal, vor dezvolta proiecte de cercetare stiintifica si vor organiza conferinte academice. Vizate sunt domenii precum diagnosticul molecular, medicina regenerativa, tratamentul avansat al cancerului si imunoterapia.


Varstnicii si stirile false
Pe plan educational, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului din Timisoara va colabora cu Universitatea de Agricultura din Yunnan. Si aici vor exista schimburi de experienta pentru studenti si profesori.

„Cele doua universitati semnatare vor colabora in domenii de interes comun, menite a imbunatati experientele de invatare pentru studenti, cat si a crea oportunitati de dezvoltare personala si profesionala pentru personalul didactic. Astfel, se vor institui programe de schimb de personal si de studenti, proiecte educationale comune, de cercetare si de schimburi culturale, cat si programe si proiecte de formare pe termen scurt”, anunta reprezentantii CJ Timis.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006300 (s)