News Flash:

Copiii cu afectiuni hemato-oncologice au nevoie de sange

19 Aprilie 2022
473 Vizualizari | 0 Comentarii
donare de sange

Asociatia „Academia Mamicilor din Timisoara” continua proiectul „Implica-te si schimba destine”. Puteti dona sange pentru copiii internati la sectia de hemato-oncologie de la Spitalul „Louis Turcanu” din Timisoara. Donatorii au posibilitatea de a se inscrie gratuit si la evenimentul caritabil Timotion.
 
 
Sunteti chemati sa donati sange pe 19 aprilie, intre 7:30-13:30 pentru copiii internati la sectia de hemato-oncologie a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu” din Timisoara. Trebuie sa veniti la Centrul Regional de Transfuzie Sanguina, de pe strada Martir Marius Ciopec.

Va puteti programa folosind aplicatia Donorium sau BoodDoChallenge.

Important! Persoanele care au suferit o interventie chirurgicala invaziva (chiar si minima), pot dona dupa sase luni. Cele care au fost infectate cu virusul SARS-CoV-2, pot dona sange la minim 28 de zile dupa vindecare.

Cei care s-au vaccinat cu:

Pfizer & BioNTech sau Moderna – pot dona sange daca au trecut cel putin sapte zile de la administrarea oricareia dintre cele doua doze si nu au prezentat simptome sau au trecut cel putin sapte zile de la remiterea oricarui simptom,
AstraZeneca sau Johnson&Johnson – pot dona sange dupa patru saptamani de la administrarea unei doze sau de la remiterea oricarui simptom aparut dupa vaccinare.
Toate conditiile ce trebuie indeplinite pentru a putea participa la campania de donare de sange se gasesc AICI. De asemenea, daca donezi sange, poti participa gratuit la evenimentul caritabil Timotion. Detalii, AICI.

Academia Mamicilor Timisoara se ocupa de promovarea educatiei sociale la nivelul comunitatii si implicarea membrilor acesteia in activitati de voluntariat (organizarea de evenimente caritabile pentru categoriile de persoane defavorizate: copii, tineri, adulti, varstnici), dar si de optimizarea relatiilor dintre parinti si copii/cadre didactice si copii, prin oferirea de consiliere din partea specialistilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006357 (s)