News Flash:

Michele Morrone, cel mai sexy actor de pe Netflix este gay?! Ce a declarat acesta despre preferintele lui in materie de parteneri

29 Aprilie 2022
418 Vizualizari | 0 Comentarii
Michele

Michele Morrone a cunoscut faima odata cu aparitia in controversatul serial ”365 Days” de pe Netflix. Partea a doua a filmului s-a lansat in urma cu cateva zile si, asa cum era de asteptat, discutiile nu au incetat sa apara.

Fanii lui Michele Morrone, nu stiu ce sa mai creada. Actorul s-a afisat recent cu Anna, colega ei de pe platoul de filmari, iar cei care au vazut aproprierile dintre cei doi sunt de parere ca formeaza un cuplu. Actorii nu au confirmat nimic, iar in memoria unora inca mai este prezenta imaginea pe care actorul a postat-o alaturi de un coleg de-ai lui.

Atunci, Michele a decis sa se relaxeze la piscina si a postat o imagine pe Instagram in care fani au putut observa apropierea dintre el si un alt barbat. Imediat, cei din productie l-au sunat si l-au pus sa lamureasca situatia. Actorul a postat pe Insta story un mesaj care, spera el, a fost destul de clar pentru toata lumea.

„In aceasta dimineata, m-a sunat echipa mea si mi-a spus ca sunt o multime de articole cu mine pe internet in care se spunea ca mi-am asumat ca sunt gay din cauza pozei cu Simone. Suntem doar foarte buni prieteni, suntem ca fratii. Filmam impreuna si aceea a fost o simpla poza. Apropo, sunt un mare sustinator al comunitatii LGBT, dar nu am avut ce sa-mi asum pentru ca nu sunt gay.”


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006394 (s)