News Flash:

Andra si Catalin Maruta isi reinnoiesc juramintele dupa 14 ani de casatorie. Unde va avea loc evenimentele

29 Aprilie 2022
277 Vizualizari | 0 Comentarii
Andra si Catalin

Andra si Catalin Maruta sunt mereu un exemplu atunci cand vine vorba de relatii stabile. Cei doi s-au casatorit in 2008 la Targu Jiu, iar evenimentul a fost unul grandios.

De mai bine de 13 ani, Andra si Catalin se inteleg de minune, se impaca foarte bine pe plan profesional si personal, iar pandemia le-a demonstrat ca pot trece peste orice. Andra si sotul ei au stiut mereu cum sa isi gestioneze problemele si cum sa isi atribuie rolurile in familie, astfel incat copiii lor sa se bucure in egala masura de prezenta amandurora.

Andra si Catalin tin foarte mult la viata lor de cuplu si vor sa pastreze mereu sentimentele aprinse, asftel ca celebreaza in fiecare zi iubirea. Acum, mai mult ca niciodata, acestia vor sa marcheze cei 14 ani de iubire prin reinnoirea juramintelor. Acestia nu vor sa faca ceva grandios, ci vor sa se intoarca in Venetia, locul unde Maruta a cerut-o de sotie pe indragita artista.

‘’Catalin e foarte romantic. In Venetia mi-a oferit inelul de logodna. Intr-un magazin de mobila mi-a zis ‘ce-ar fi sa ne casatorim?. Si apoi a fost o cerere la Campia Turzii. Am zis ‘Da la fiecare cerere de-a lui. Mi-a placut ca m-a cerut de mai multe ori. La Venetia i-am zis ca vreau sa ne reinnoim juramintele ca-n filme, copiii nostri vor fi de fata si va fi ceva important pentru noi pentru ca sunt si ei alaturi si se vor bucura si ei de dragostea noastra’’, a povestit Andra.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005325 (s)