News Flash:

Victorie!

Poli Timișoara câștigă și al doilea meci din acest sezon cu FK Miercurea Ciuc

3 Aprilie 2023
360 Vizualizari | 0 Comentarii

În cele din urmă, pentru fotbalul de pe Știința a fost o zi bună. Poli Timișoara a câștigat al doilea meci din acest sezon împotriva FK Miercurea Ciuc. Jocul de duminică s-a încheiat 2-1, la fel ca și în sezonul regular, în ultima etapă din 2022. Pentru Poli, aceasta este a treia victorie din cele 21 de jocuri din Liga 2 în acest sezon.

Paul Codrea și-a făcut debutul ca antrenor la Poli cu dreptul, în timp ce Robert Ilyeș a început cu stângul la FK Miercurea Ciuc, suferind un eșec. Jocul a fost unul al contrastelor, cu jucători foarte tineri care au vrut să demonstreze că pot juca pentru echipa alb-violetă împotriva unei echipe experimentate care a renunțat la lupta pentru promovare.

Deși FK Miercurea Ciuc a dominat partida și a avut mai multe ocazii de gol, Poli a condus cu 2-0 după golurile marcate de Adrian Gîdea în fiecare repriză. Oaspeții au redus diferența prin transformarea unui penalty acordat ușor de arbitrul arădean Ardelean și transformat de Apro. Scorul final a fost 2-1, iar acest meci arată că Poli se îmbunătățește și are jucători tineri în propriul său lot, cu care se poate construi. Vlaicu, Marincu, Boariu, Adam, alături de deja consacratul Denis Radu, sau de jucători ca Mada sau Țurcaș, sunt nume care pot avea o contribuție importantă în viitorul acestei echipe.

Componența echipei Poli Timișoara a fost: Murariu - D. Radu, Bocșan, Vlaicu, Taub - T. Călin - Gîdea (Tiihonen 78′), Marincu (E. Adam 90+1′), Târșa, Oanea (Porumb 80′) - Gavra (cpt.)(Boariu 78′).

Componența echipei FK Miercurea Ciuc a fost: Gyenge - Romeo (Csiszer 67′), Kelemen (cpt.), Apro, M. Kovacs - Gal-Andrezly (Jelena 77′), Gheralia (El Sawy 67′), Panos (Vereș 61′), L. Kovacs, Jebari, Stancic (Schieb 77′).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006509 (s)