News Flash:

Victorie în Liga Zimbrilor

Dinamo Bucureşti a învins-o pe SCM Politehnica Timişoara

6 Aprilie 2023
422 Vizualizari | 0 Comentarii


Echipa SCM Politehnica Timișoara a fost eliminată din Cupa României în optimile de finală. Aceasta a pierdut pe teren propriu, miercuri seară, în fața echipei Dinamo București, cu scorul de 39-28 (18-12). În primele minute ale meciului, gazdele au reușit să se mențină echilibrate, obținând un avantaj de 2-0 după o dublă realizată de Sadoveac. Însă, apoi a urmat un moment de forțare din partea campionilor, care au reușit să schimbe scorul de la 3-2 la 3-6 în primele zece minute ale meciului. Un alt moment similar a avut loc imediat după pauză, când în decurs de cinci minute scorul a crescut de la 12-18 la 12-24.

„Dacă am pierdut două meciuri cu Dinamo la 11 goluri diferenţă înseamnă că acesta este nivelul nostru în prezent. Am declarat înaintea partidei că ne dorim să fim aproape de ei cât mai des, dar am reuşit în prea puţine momente pentru a avea şanse mai mari. Cu tot optimismul meu, cu toată dorinţa mea şi a colegilor mei, a jucătorilor, asta putem astăzi într-un meci cu Dinamo. În anumite situaţii ai altă senzaţie, că te ţii acolo şi că eşti în meci, însă la final, când tragem linie, diferenţa este mare şi Dinamo te domină”, a transmis antrenorul Mihai Rohozneanu.

Jucătorii care au marcat pentru echipa SCM Politehnica Timișoara în meciul de miercuri seară au fost: Sadoveac - 7 goluri, Baican - 4 goluri, Marjanovici - 3 goluri, Trif - 3 goluri, Cîmpan - 3 goluri, Cristescu - 2 goluri, Fenici - 2 goluri, Moldovan - 1 gol, Bran - 1 gol, Chira - 1 gol, Szabo - 1 gol. Portarii au fost: Pal - a apărat 6 din cele 27 de aruncări, iar Lazăr a apărat 1 din 9.

Echipa SCM Politehnica va juca un meci extrem de important în campionat sâmbătă, de la ora 18, în deplasare, împotriva echipei CSM Vaslui. Ei trebuie să câștige pentru a evita barajul de menținere în Liga Națională, iar apele sunt încă extrem de tulburi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005977 (s)