News Flash:

Au fost meciuri frumoase la Championships Trophy

Sute de copii din mai multe ţări s-au întrecut în Polivalenta din Dumbrăviţa la turneul internațional de tenis masă

5 Aprilie 2023
355 Vizualizari | 0 Comentarii


Copiii din mai multe ţări s-au întrecut într-un puternic turneu internaţional de tenis de masă, numit Championships Trophy, la Polivalenta din Dumbrăviţa, unde micuţa minge de celuloid nu a avut niciun secret pentru ei. Jucătorii gazdă de la CSC Dumbrăvița s-au descurcat de minune şi au câștigat cinci medalii. În proba de simplu la categoria U19, Daniel Moldovan a câştigat medalia de aur, învingându-l în finală pe Oros Andras (Temerin, SRB). Bogdan Badea a obținut medalia de bronz, după ce a fost învins în semifinale de colegul său de club, Daniel Moldovan. La proba pe echipe, cei doi au evoluat împreună şi au obţinut medalia de aur. De asemenea, două medalii de bronz au fost câştigate la probele pe echipe la categoriile mai mici de vârstă. La U9, Răzvan Popescu a făcut echipă cu Muller Daniel (Soltvadkert, HU), în timp ce la U11, Alessia Nemeth a făcut pereche cu Teodora Sardeni (CSM Moinești).

„Am văzut și fetițele mai mici la lucru, care au doar 7-8 ani. Practic, prin aceste competiții internaționale, deschidem drumul pentru noile generații. În general, jocul a fost bun pentru toți reprezentanții clubului nostru. De asemenea, feedback-ul din partea participanților a fost unul pozitiv. Numărul mare de participanți, dublu față de ediția de anul trecut, confirmă acest lucru. Au fost meciuri frumoase, din toate punctele de vedere. Dorința tuturor este să revină la Dumbrăvița și la anul, când ne putem aștepta la o nouă creștere a numărului de participanți. Una peste alta, a fost bine, chiar dacă efortul a fost unul foarte mare. Pentru mine, în aceste zile, cred că au fost doar două ore de somn, pentru că noi în fiecare zi, după încheierea întrecerilor, a trebuit să rămânem la sală pentru a pune la punct programul zilei următoare. Sigur, la orice turneu cu un număr mare de participanți intervin mici sincope, dar eu spun că a fost în general ok”, a transmis Nicoleta Husar, managerul secției de tenis de masă al clubului CSC Dumbrăviţa și totodată inițiatoarea acestui turneu ce tinde să devină o tradiție pentru sportul dumbrăvițean.

Organizarea competiției internaționale Dumbrăvița Championships Trophy a fost realizată de CSC Dumbrăvița, ACS Dumbrăvița, Primăria Dumbrăvița și Consiliul Județean Timiș. Competiția a inclus întreceri la individual și pe echipe, atât pentru băieți, cât și pentru fete, în șase categorii de vârstă: U9, U11, U13, U15, U17 și U19. Participarea sportivilor din Dumbrăvița a fost importantă, cu un total de 35 de jucători la mesele de joc.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007560 (s)