News Flash:

De necrezut! Ce a facut cuscra Victorie Beckham cu rochia de mireasa a fiicei sale

13 Aprilie 2022
429 Vizualizari | 0 Comentarii
Victoria Beckham

Incepand de weekendul trecut, Nicola Peltz a intrat, oficial, in familia Beckham. Actrita s-a casatorit cu fiul celebrului fotbalist David Beckham, iar evenimentul a fost unul grandios. Nicole i-a uimit pe toti cei prezenti la eveniment cu rochia ei de mireasa, dar nu multi au observat detaliile cu adevarat interesante ale creatiei.

Nunta Nicolei Peltz cu Brooklyn Beckham este un eveniment despre care va vorbi multa lume de acum incolo. Evenimentul a fost unul ca la carte si a fost gandit in detaliu de familia celor doi miri. Nicola a vrut sa atraga privirile tuturor invitatilor si a reusit. Rochia ei de mireasa a primit aprecieri din partea tuturor criticilor de moda si nu este de mirare, avand in vedere ca a fost aleasa cu mare atentie.

Desi pare simpla, rochia Nicolei ascunde mai multe detalii decat te asteptai:

1 - crearea rochiei de mireasa a durat un an si poarta semnatura casei de moda Valentino Haute Couture. Pentru a se asigura ca totul este bine, Nicola a facut mai multe deplasari la Roma, dar si la New York pentru probe.

2 - initial, rochia avea si insertii din dantela, la care Nicola a renuntat pe ultima suta de metri. „Nu a trebuit sa detaliem prea mult rochia pentru a atinge amploarea acesteia, asa ca am ajuns sa eliminam broderia”, spus Fremar pentru Vogue.

3 - Claudia Heffner Peltz s-a implicat si ea in crearea rochiei. Aceasta a scris un mesaj cu ati albastra pe toata lungimea rochiei, alaturi de un ochi in aceeasi culoare. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006594 (s)