News Flash:

VIDEO - Un calugar ortodox a castigat Show-ul Vocea Rusiei! Ieromonahul e viral pe internet

2 Noiembrie 2016
1230 Vizualizari | 0 Comentarii
calugar voce
Un calugar ortodox a castigat un concurs de talente din Rusia, surclasand un numar mare de competitori din toata lumea. Victoria lui Fotiy, dupa numele sau de mirean Vitaliy Mochalov, a fost una convingatoare, obtinand 76 la suta dintre voturile telespectatorilor, scrie napocanews.ro.
Ieromonahul, care este si preot al Bisericii Ortodoxe Ruse, a interpretat melodia “Per Te”, un cantec italian din anii ’60 care a castigat Festivalul de la Sanremo, scrie Russia Today.
Pentru marele titlu din finala show-ului au luptat patru nume, insa trei sferturi dintre voturile publicului s-au indreptat spre Fotiy, asta insemnand peste 940.000 de mesaje si apeluri telefonice.
“Aparitia mea pe scena a entuziasmat si agitat oamenii. Cand te uiti la televizor, nu te astepti sa vezi asa ceva. Vrei sa te relaxezi si sa te distrezi. Si, dintr-o data, vezi un preot. Se pare ca prezenta mea la acest concurs le-au reamintit de existeta constiintei, a sufletului si a pacatelor. Oamenii mi-au scris si imi spun ca, dupa ce m-au vazut la televizor, vor sa mearga la biserica”, a declarat ieromonahul pentru agentia video Ruptly.
Odata cu titlul obtinut, calagarul a castigat un contract cu Universal Music Russia, dar si cheile unui automobil marca Lada XRay.
Nu este pentru prima oara cand un slujitor al Bisericii castiga un concurs de talente vocale. Anul trecut, o calugarita catolica din Italia, sora Cristina, a invins in show-ul similar in Italia.In Rusia, Biserica Ortodoxa e respectata, iar calugarii ortodocsi iubiti de oameni.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006655 (s)