News Flash:

Gasca Zurli, Targul Sanatatii Tale si expozitie de accesorii handmade, in week-end, la IULIUS MALL TIMISOARA

3 Noiembrie 2016
1510 Vizualizari | 2 Comentarii
IMTM

În primul weekend al lunii noiembrie, timiÈ™orenii care îÈ™i petrec timpul liber la Iulius Mall se vor bucura de o agendă bogată în evenimente: un târg de produse destinate unui stil de viață sănătos, expoziÈ›ie de accesorii È™i bijuterii handmade, spectacolul susÈ›inut de GaÈ™ca Zurli È™i teatru de păpuÈ™i.

 

De vineri până duminică, 4 – 6 noiembrie 2016, la parterul Iulius Mall se desfășoară o nouă ediÈ›ie a „Târgului sănătății tale”. În cadrul manifestării expoziÈ›ionale vor fi prezentate produse medicinale, cosmetice din ingrediente naturale, diverse sortimente apicole, seminÈ›e, siropuri, fructe uscate, precum È™i opÈ›iuni terapeutice tradiÈ›ionale È™i complementare. 

 

Accesoriile È™i bijuteriile realizate manual, cu migală È™i fantezie, au un farmec aparte. ToÈ›i cei care apreciază originalitatea unor astfel de creaÈ›ii vor avea ocazia să aleagă obiecte deosebite dintre sutele de produse expuse în cadrul Expo Handmade, la demisolul Iulius Mall.

 

Sâmbătă, 5 noiembrie, GaÈ™ca Zurli va fi alături de toÈ›i copiii dornici să petreacă o seară magică, în care distracÈ›ia se va împleti cu lecÈ›iile de bună purtare, muzica, dansul È™i ingeniozitatea. Accesul la spectacolul care se va desfășura în food court, de la ora 18.00,  va fi liberă.

 

În plus, duminică, de la ora 12.00, cei mici sunt aÅŸteptaÅ£i în food court, la o nouă întâlnire cu teatrul de păpuÅŸi, alături de „Fata babei È™i fata moÈ™ului”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005654 (s)