News Flash:

Tu stii de cate ori este normal sa faci sex intr-o saptamana? Afla aici, in functie de varsta ta

4 Noiembrie 2016
1103 Vizualizari | 0 Comentarii
fac dragoste31
Unele persoane sunt dependente de sex. Alte persoane nu fac sex aproape deloc. Dar oare cat de mult sex ar trebui sa facem intr-o saptamana? Sau intr-o luna?
Un studiu publicat de „Wall Street Journal“ a raspuns la aceste intrebari, sexologii afirmand ca sexul are efecte emotionale destul de puternice, mai ales pentru barbati. Mai mult de atat, psihologii de la Universitatea Harvard spun ca abstinenta ii face pe barbati sa-si reprime instinctele emotionale primare.
Studiu a scos la iveala faptul ca 32% dintre respondenti au spus ca fac sex de cel putin doua ori pe saptamana, in timp ce 47% dintre persoanele intervievate au afirmat ca au cel putin 5 contacte sexuale pe luna. Potrivit cercetatorilor, numarul contactelor sexuale, in functie de varsta ar trebui sa fie urmatoarele: 20 de ani, 3-4 contacte pe saptamana; 30 de ani, 2-3 contacte pe saptamana; 40 de ani, 2 contacte pe saptamana; 60 de ani, 1 contact pe saptamana.
Un alt studiu, in care au fost urmarite timp de mai multe luni 44 de cupluri, a aratat ca persoanele care fac sex mai des se si implica emotional mai mult intr-o relatie.

contactelor sexuale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006563 (s)