News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

4 Noiembrie 2016
1219 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala
Berbec
La sfarsitul zilei vei petrece timp cu familia si copiii sau prietenii apropiati. Nu este exclus sa hotarati sa va vizitati parintii, pe care nu i-ati vazut de ceva timp.

Taur
Tu si partenerul tau sunteti ca soarecele si pisica. Nu reusiti sa fiti de acord in nicio privinta, cu atat mai putin atunci cand vine vorba de planurile de weekend.

Gemeni
Se pare ca intri intr-o perioada plina de dubii si vrei ca totul sa fie clar in viata ta. Iti doresti ca persoana de care esti atras sa-si spuna clar ce simte pentru tine.

Rac
Vei avea o zi linistita si vei pune punct tuturor conflictelor aparute in ultimele saptamani. Faci pace cu toata lumea, dar mai ales cu tine. Asta e cel mai important. 

Leu
Astazi vei constientiza cat de mult te-ai neglijat in ultimul timp. Dupa serviciu, te rasfeti cu o plimbare in oras sau la cumparaturi cu prietenii.

Fecioara
Grijile si problemele incep sa se adune si sa te apese tot mai tare. Ai deja destule pe cap. Nu te mai avanta catre alte planuri si termina ce ai inceput.

Balanta
Nu te mai gandi cum sa-ti ascunzi sentimentele si lucrurile deranjante ale partnerului. E mult mai sanator pentru relatia voastra sa fii sincer.

Scorpion
Ai descoperit cum sa-ti usurezi viata prin acceptarea si tolerarea anumitor valori morale si sociale, iar asta te face foarte fericit.

Sagetator
Traiesti intr-o lume imaginara care nu are nicio legatura cu realitatea. Prietenii nu inteleg unde vrei sa ajungi si trebuie sa revii cu picioarele pe pamant.

Capricorn
Urmeaza o perioada instabila emotional, ca urmare nu trebuie sa iei decizii importante, care vor avea un impact pe termen lung.

Varsator
Esti foarte temator si nu vrei sa-ti asumi niciun fel de responsabilitate. Se prea poate ca o relatie esuata din trecut sa te bantuie inca.

Pesti
Daca te simteai singur, astazi vei primi o gramada de telefoane si de mesaje care te vor tine peste program la serviciu. 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004713 (s)