News Flash:

Anuntul facut de Andreea Marin

2 Noiembrie 2016
2356 Vizualizari | 2 Comentarii
andreea marin doliu
Andreea Marin a spus ca nu vorbeste despre motivele care au facut-o sa puna punct mariajului cu Tuncay Oyturk, dar de cand a anuntat divortul numai despre asta vorbeste. Problemele de acasa i se reflecta si in activitatea profesionala, unde a ajuns sa vorbeasca deschis despre nemultumirile din caminul conjugal.

La scurt timp dupa ce a anuntat ca divorteaza de Tuncay ozturk, Andreea Marin a plecat la Chisinau unde a sustinut un workshop motivational, la care au participat 500 de femei.

La un moment dat, ”Zana” s-a tradat si a ajuns sa vorbeasca despre problemele care au facut-o sa spuna ”STOP” mariajului cu fizioterapeutul turc. Vedeta le-a spus acestora ca o buna comunicare nu inseamna numai prezenta fizica alaturi de partener sau mesaje expeditive, ci ca acesta trebuie sa fie angajat in relatie, dand semne ca ”prestatia” lui Tuncay la acest capitol a lasat de dorit.



"Faptul ca stam in aceeasi camera unii cu altii nu inseamna ca si comunicam unii cu altii. Faptul ca dam de la distanta mesaje prin SMS nu inseamna neaparat ca mai suntem in stare sa mai si simtim ce butonam in mare graba. «Te iubi, nu pot sa vb» Foarte romantic. Unde sunt scrisorile parfumate de alta data? Dar unde e pur si simplu contactul dintre oameni fata in fata, ochi in ochi? Nu, in ziua de astazi avem nevoie de intermediari (...)",  le-a spus Andreea Marin femeilor din Moldova.

andreea marin motivele tuncay oyturk divortul chisinau
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005230 (s)