News Flash:

Carmen Tanase, gest neasteptat fata de Bianca Dragusanu. De ce i-a cerut actrita scuze blodinei

4 Aprilie 2022
403 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen Tanase

Carmen Tanase demonstreaza, inca o data, ca are coloana vertebrala si ca nu se fereste sa recunoasca atunci cand gresesc. Recent, celebra actrita i-a cerut scuze nimeni alteia decat Biancai Dragusanu.

Carmen Tanase a rabufnit in urma cu ceva timp la adresa Biancai Dragusanu. Atunci, actrita a pus-o intr-o lumina proasta si s-a folosit de numele ei pentru a ilustra ceva negativ.

„Stimata presa, este o stire care nu vinde, nu-i asa? Atat va spun: sa va fie rusine obrazului! Ocupati-va in continuare de Bianca Dragusanu! Asta si meritati!”, era mesajul postat de Carmen Tanase in urma cu mai multi ani.

Acum, Carmen si-a dat seama ca a exagerat si a Bianca Dragusanu nu este, neaparat, un exponent sau responsabila a tot ceea ce se intampla rau in tara. Tocmai de aceea, actrita a simtit nevoia sa ii ceara scuze in mod public, in emisiunea lui Denise Rifai.

„Imi cer scuze fata de aceasta fata cu care chiar nu am nimic. Eram foarte nervoasa pentru ce i se intampla Tamarei Buciuceanu si m-am folosit de numele ei absolut aiurea-n tramvai. Si imi cer scuze acum ca uite, ea probabil ca nu se uita pe Facebook-ul meu, normal, dar acum a devenit publica aceasta chestie. Nu am nimic cu Bianca Dragusanu, nu am nicio problema cu ea, fiecare este liber sa-si faca viata asa cum doreste. Ea a gasit o bresa pe care a speculat-o, asta e situatia. Nu sunt de parere ca nu trebuie sa te uiti la anumite persoane, ca ne invata, ca ne fac, ca ne dreg, ca ne strica… nu sunt de aceasta parere”, a declarat Carmen Tanase in emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005840 (s)