News Flash:

Pe ce a spart Catalin Botezatu primii bani pe care i-a castigat. „Toata lumea se mira de... ”

4 Aprilie 2022
332 Vizualizari | 0 Comentarii
Botezatu

Catalin Botezatu este un nume de referinta in lumea modei. Aceasta nu a visat dintotdeauna sa devina creator, ci din contra. Catalin a fost un elev obisnuit, cu note extrem de mari. El insusi se caracterizeaza ca fiind in acea perioada mai mult un tocilar.

Catalin dorea sa faca perfomanta la scoala, iar aceasta dorinta intrinseca s-a pastrat si mai tarziu. Bote a terminat profilul matematica-fizica si nu este de mirare ca tatal lui isi dorea ca acesta sa devina inginer. Mai tarziu, dupa terminarea liceului, Catalin a absolvit Institutul European de Moda de la Milano, loc unde a invatat tot ceea ce stie azi.

Desi au trecut multi ani de atunci, Botezatu isi aminteste si azi cat de greu a muncit pentru visul lui si cat de greu a facut primii bani. Spre surprinderea tuturor, Botezatu nu a spart banii pe distractii si mofturi scumpe, ci si-a cumparat primul lui apartament.

„Aveam 18 ani si am avut undeva pe Fainari un apartament, dar foarte cochet facut. Avea un design, pe vremea aia, mi-am facut cu sticla, cu oglinzi. Cine venea la mine zicea wow. Dupa care, al doilea apartament, la 20 de ani, a fost un fel de penthouse, in Centrul Civic, vizavi de Palat si avea scara interioara, pe un turn, tot asa facut din banii mei, facut de mine. Dupa care au urmat si altele', a povestit Catalin Botezatu pentru EGO.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1879 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005650 (s)