News Flash:

Irina Rimes a avut o relatie toxica. Cum a ajuns artista sa divorteze de cel care i-a fost sot ani la rand

7 Aprilie 2022
515 Vizualizari | 0 Comentarii
Irina Rimes

Atunci cand te casatoresti, iti doresti sa ramai cu partenerul respectiv tot restul vietii. Numai ca, uneori, lucrurile nu mai functioneaza si ajungi la concluzia ca este mai bine ca fiecare sa mearga pe drumul lui. Iar vedetele nu au fost ocolite de ghinion si unele dintre ele au ajuns in fata judecatorului pentru a pune capat mariajului. Printre ele se numara si Irina Rimes.


Irina Rimes a fost casatorita cu un muzician pe nume Andi Banica. Lucrurile nu au mai mers intre ei si au fost nevoiti sa isi spuna ”Adio”. Acum, artista are o relatie cu un francez care activeaza tot in lumea muzicii si face naveta Bucuresti - Paris, pentru a fi impreuna. 
Povestea de dragoste dintre Irina si Andi a avut un inceput inedit, dar, din pacate, nu a durat foarte mult. Pe vremea aceea, Irina castigase un concurs important si era nevoita sa plece din Republica Moldova la Bucuresti. Cum nimeni nu era dispus sa o primeasca, artista a apelat la Andi Banica, unul dintre colegii ei de la „Fabrica de staturi”.


„Nimeni nu putea sa ma primeasca. Toata lumea se ducea la mare, la munte. (…) Toata lumea imi zicea: «N-am cum sa te primesc, suna-l pe Andi». Dar nu-mi permiteam atunci. La un moment dat ma suna Andi pe mine. (…) De fapt, aflu mai tarziu ca nu aveam niciun contract. Nu exista nicio invitatie din partea nimanui, ci Cristi Tabara se gandise el asa ca eu cu Andi trebuie sa fim impreuna. Nu stiu cati oameni erau in complot. Nu stiu”, a povestit Irina Rimes intr-un podcast.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006318 (s)