News Flash:

Steaguri rosii, arborate pe litoral. Un barbat care a intrat in mare sa salveze o femeie si un copil, disparut in apa, la Mangalia

8 August 2017
1020 Vizualizari | 0 Comentarii
inecat in mare
Un barbat este cautat marti, cu scafandri, la Mangalia, dupa ce a intrat in mare si a disparut in zona plajei Laguna, unde intervenise in ajutorul unei femei si a copilului acesteia care au mers in apa, desi scaldatul este interzis.
Alerta a fost data marti de oamenii aflati pe plaja, care au sunat la 112, anuntand disparitia unei persoane ce a intrat in mare si nu a mai iesit.
Spre locatia indicata s-a deplasat initial o ambarcatiune usoara cu echipaj mixt ISU - Garda de Coasta, dar aceasta nu a putut ajunge in punctul respectiv din cauza marii foarte agitate.
In zona s-au deplasat doi scafandri din Mangalia, care au inceput cautarea persoanei, dar acestia au solicitat sprijin de la colegii din Constanta, iar spre Mangalia au plecat trei autospecialele de scafandri, cu 10 subofiteri si un ofiter.
Martorii le-au spus pompierilor ca persoana disparuta ar fi intrat in apa impreuna cu inca un barbat pentru a salva o femeie si pe copilul ei. S-a reusit salvarea femeii si a copilului, dar numai unul dintre salvatori a iesit la mal.
Pe plajele din Mangalia, dar si pe majoritatea plajelor de pe litoral, au fost arborate steagurile rosii, care interzic intratul in apa marii, sau cele galbene, care indeamna la precautie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004934 (s)