News Flash:

INCHISOARE CU EXECUTARE pentru avocatul beat din Iasi care a ucis doi oameni nevinovati

14 Iulie 2017
1230 Vizualizari | 0 Comentarii
avocat
In urma cu putin timp, Tribunalul Iasi, a pronuntat sentinta la care este condamnat avocatul iesean care a provocat, in luna martie, un accident mortal. Judecatorul a hotarat ca avocatul Victor Axinte  sa fie condamnat la 5 ani si 10 luni de inchisoare cu executare, pentru infractiunea de ucidere din culpa. Mama lui Lucian Vieriu, va primi, in total, suma de 460.000 de lei, cu titlul de daune morale, iar sora Alexandrei Viliche, suma de 360.000 de lei, cu titlul de daune morale. 

Sentinta NU este definitiva, ea poate fi atacata la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ)


Accidentul tragic produs in cursul serii de miercuri, 22 martie 2017, s-a soldat cu moartea unui barbat si totul din cauza inconstientei grave a unui avocat din Iasi. Evenimentul regretabil s-a produs in intersectia de la Granit - zona Bularga, unde cel putin trei autoturisme s-au izbit violent. Mai multe persoane au fost ranite in urma impactului, iar doua persoane au decedat. Din spusele martorilor, un autoturism marca Toyota Corolla se deplasa pe directia Bucium - Iasi, moment in care a izbit din spate un autoturism marca Toyota Auris, acesta din urma ricosand intr-un autovehicul Dacia Logan echipat taxi. 

 Dupa coliziunea violenta, autoturismul soferului vinovat a mai parcurs o distanta de aproximativ 100-150 de metri dupa care a intrat intr-un copac. Acul kilometrajului de la vehiculul Toyota Corolla s-a blocat la 155 km/h dupa impact.

tribunalul iasi victor axinte lucian vieriu alexandrei viliche
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005271 (s)