News Flash:

Evacuare de urgență într-un spital din România

Incendiu, izbucnit vineri la Spitalul Rovinari, la secția Primiri Urgențe

22 Martie 2024
101 Vizualizari | 0 Comentarii

Astăzi a avut loc un incendiu la Spitalul Rovinari, în secția de Primiri Urgențe, determinând evacuarea de urgență a 50 de persoane, inclusiv pacienți și personal medical. Alerta s-a dat vineri, în jurul orei 12:00, atunci când un tablou electric a luat foc în Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Orășenesc Rovinari. Personalul spitalului a intervenit rapid cu stingătoarele disponibile, împiedicând extinderea focului. Incendiul a fost stins ulterior de către echipajele de pompieri. În urma incidentului, alimentarea cu energie electrică a fost afectată, iar în prezent se lucrează la remedierea defecțiunilor.


”Din cauza fumului degajat, aproximativ 50 de persoane, angajaţi şi pacienţi s-au autoevacuat. Două persoane (pacienţi) care se aflau în Compartimentul de Primiri Urgente au fost transportate la UPU Târgu-Jiu pentru investigaţiile medicale pentru care se prezentaseră la CPU Rovinari, nefiind afectaţi medical de incendiu”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj. 


Conform informațiilor de pe stiripesurse.ro, în jurul orei 13:30, alimentarea cu energie electrică a fost parțial restabilită, iar echipele tehnice sunt în continuare la lucru pentru remedierea defecțiunilor și pentru a asigura o alimentare electrică normală în cadrul spitalului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005632 (s)