News Flash:

Imaginile in care Putin si-a acoperit picioarele cu o patura au devenit virale. Sunt primele semne de cedare ale liderului de la Kremlin?!

9 Mai 2022
846 Vizualizari | 0 Comentarii
Putin

Presedintele rus, Vladimir Putin, amana mereu operatia de cancer, fiindu-i teama sa predea puterea fie si pentru cateva ore sau zile unui intermediar care ar putea sa-l asasineze, a declarat un general american.

Un bloc puternic dintre generalii tarii vrea sa declare razboi total Ucrainei, sa invadeze Moldova si chiar sa atace tari NATO pentru sprijinul material acordat Ucrainei, ce a dus la pierderi imense in oameni si echipamente.

"Asupra lui Putin exista o apasare, e un om sub presiune, nu pot spune daca e apasarea unei boli, desi clar nu arata bine, sau a unui esec militar care pare sa se contureze.

Nici discursul nu a fost entuziast, desi s-a chinuit sa ridice tonul, sa vorbeasca in termeni gloriosi despre armata lui.

Nu a aratat deloc bine Putin azi, din aceasta campanie de imagine un punct este castigat de Ucraina si arata cel putin un semiesec de etapa al Rusiei prin instalarea unor probleme tot mai grave in randul conducerii politice si militare a Rusiei.

Gestul lui Putin si imaginea afisata azi au fost comentate intens pe retelele sociale.

Jurnalistul John Sweeney, care relateaza despre evenimentele din Ucraina, a remarcat intr-un mesaj pe Twitter ca Vladimir Putin a aparut cu o patura pe genunchi, "cu obrajii umflati, ca un hamster umplut cu steroizi, cu o figura plina de inversunare in timp ce armata rusa trece prin fata lui". "Nicio declaratie de mare razboi; niciun apel; nici un general Gherasimov", a remarcat Sweeney, potrivit digi24.ro.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005490 (s)