News Flash:

Care este legatura dintre Alina Sorescu si amanta fostului ei sot, Alexandru Ciucu

9 Mai 2022
667 Vizualizari | 0 Comentarii
Alina

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu le-au dat fanilor una dintre cele mai proaste vesti. Desi se zvonea demult ca nu mai sunt un cuplu in adevaratul sens al cuvantului, se pare ca inevitabilul s-a produs. Ieri, Alexandru Ciucu a depus actele de divort si nimanui nu i-a venit sa creada, mai ales ca Alina a fost mereu alaturi de el si l-a sustinut, atat profesional, cat si personal.

Divortul lor nu va fi deloc unul usor, mai ales ca la mijloc este vorba despre doi copii, dar si despre o avere considerabila. Ciucu si fosta lui sotie au de gand sa ajunga in fata tribunalului care va hotari toate aspectele importante. Momentan, niciunul dintre ei nu a declarat nimic despre acest subiect, singurele afirmatii  care raman valide sunt cele ale lui Ciucu de anul trecut cand a fost prins cu o alta femeie.

Cu toate acestea, pentru ca se spune ca „nu exista fum fara foc”, dupa declararea divortului, au aparut si primele detalii despre femeia pe care unii o considera amanta lui Alexandru Ciucu. Georgiana, o tanara de aproximativ 35 de ani, ar fi o prietena apropiata a Alinei Sorescu. Ea este totodata blonda misterioasa cu care, in urma cu un an, era surprins designerul in oras. Presupusa amanta a lui Alex Ciucu este un hairstylist de succes din Capitala si detine un salon renumit in zona de Nord a Bucurestiului

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005652 (s)