News Flash:

Ilie Nastase, declaratii despre drama pe care a trait-o tatal lui. „Era batut de fostii sportivi...”

8 Aprilie 2022
645 Vizualizari | 0 Comentarii
Ilie Nastase

Ilie Nastase nu este foarte darnic in declaratii in ceea ce priveste viata personala. Totusi, sportivul nu s-a mai putut abtine si a simtit nevoia sa povesteasca prin ce a trecut tatal lui.

Ilie Nastase a avut o relatie speciala cu parintii lui. Sportivul a recunoscut ca a fost extrem de empatic cu tatal lui si a suferit enorm de fiecare data cand barbatul trecea prin clipe grele. Nastase isi aminteste si acum cat de mult a suferit tatal lui si cel mai tare il durea faptul ca nu putea face nimic pentru el. Barbatul nu s-a plans niciodata catre Ilie, dar asta nu inseamna ca tenismenul nu sesiza durerea. 

Ceea ce l-a afectat cel mai tare pe Ilie Nastase a fost faptul ca numele tatalui sau aparea intr-un dosar de furt, fara ca acesta sa fi avut vreo legatura cu asta. Autoritatile s-au tinut de capul barbatului si l-au si arestat la un moment dat. Din acel moment, toate problemele au inceput sa apara pentru el si pentru familia lui. Ilie povesteste si acum acele momente cu lacrimi in ochi si cu multa suferinta care nu poate fi disimulata.

„Tata a suferit mult. Era batut de fosti sportivi de la Dinamo, boxeri si luptatori. Cand a iesit de la Militie, pe Calea Victoriei, ne tineam de mana si la un moment dat l-a calcat o masina si a cazut jos, i s-a spart capul. Astea le tin minte. Cine se ocupa de asta era un prieten de-al fratelui meu, Costica'', a spus Ilie Nastase.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005090 (s)