News Flash:

Alex Velea, acuzat ca ar fi lasat o tanara insarcinata. Cine i-a luat apararea artistului

8 Aprilie 2022
337 Vizualizari | 0 Comentarii
Alex Velea

Alex Velea este unul dintre veteranii lumii mondene de la noi. Artistul a trait si le-a vazut pe toate si, desi a incercat sa stea cat mai departe de scandaluri, nu prea i-a iesit de fiecare data.

Alex Velea este un nume puternic in industria de la noi, fie care vorbim de cea muzicala sau, pur si simplu de cea mondena. Acum, artistul s-a asezat la casa lui si are o familie frumoasa alaturi de iubita lui, Antonia. Inaintea Antoniei, Alex a fost destul de cuminte si nu a ocupat paginile tabloidelor cu relatiile sau cu aventurile lui. Totusi, la un moment dat, aceasta a fost tarat intr-un scandal care nu i-a facut deloc cinste. Iubitul Antoniei a fost acuzat ca a lasat o fana insarcinata. Tanara se plimba pe la toate posturile TV, fara sa ii dea dreptul lui Alex la replica.

‘’Am mai avut episoade mediatice nasoale. Primul a fost ca am lasat o fata insarcinata si tot o primeau pe la emisiuni. Cabral stia ca urmeaza sa prezinte stirea asta. El a avut amabilitatea si probabil sentimentul asta de fratie, de tovarasie, iar el m-a sunat si mi-a zis: „N-am cum sa nu prezint, pentru ca asta imi e rolul. Vrei sa zici ceva?'. Mi-a dat dreptul la replica, mi-a dat posibilitatea sa ma apar. I-am zis ca nu vreau sa apar, nu vreau sa zic nimic, ca nici nu stiu ce sa zic’’, a declarat el pe YouTube.

„Mi s-a parut la inceput o gluma, apoi am vazut ca tot o chemau pe fata la diverse emisiuni. Acolo mi s-a parut ca Maruta mi-a tinut partea si am fost mandru ca eu l-am considerat mult timp prietenul meu, si acolo mi s-a parut ca a stiut sa puna de asa maniera intrebarile incat sa o faca pe fata sa recunoasca, de fapt, ca totul era o minciuna. Pana la urma m-a sunat mama respectivei. Avea niste probleme fata… sus, la mansarda. Am mers la notar, in fine'’, a declarat el.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006244 (s)