News Flash:

Hotul care a furat banii din casieria Castelului Corvinilor a fost arestat preventiv

8 Mai 2017
1186 Vizualizari | 0 Comentarii
arestat2
Principalul suspect in cazul furtului de bani din casieria Castelului Corvinilor, de unde au disparut aproximativ 170.000 de lei, a fost arestat preventiv sambata seara, in urma unei decizii a magistratilor din Hunedoara. 
"Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile", a declarat duminica purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, Bogdan Nitu. 
Barbatul, in varsta de 30 de ani, a fost identificat vineri de politisti in sectia de Ortopedie a Spitalului Municipal din Hunedoara, unde se internase de cateva zile din cauza unei probleme de sanatate la picior. 
Potrivit reprezentantului IPJ Hunedoara, suspectul are antecedente penale, fiind anchetat pentru furturi in strainatate. 
Politistii efectueaza cercetari in acest caz, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Hunedoara, sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat, dar si pentru recuperarea prejudiciului creat. 
Casieria Castelului Corvinilor din Hunedoara a fost sparta, in noaptea de 1 spre 2 mai, din primele estimari paguba ridicandu-se la circa 170.000 de lei, bani rezultati din vanzarea biletelor in zilele libere ale minivacantei de 1 mai. 
Politia a fost sesizata, marti dimineata, de furtul sumei de bani de catre un agent de paza, care a observat ca geamul de la intrarea in casierie era spart si ca s-a intrat in incinta casei de bilete. 
Paza Castelului Corvinilor din Hunedoara este asigurata de o firma de profil. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005785 (s)