News Flash:

Mopedist prins cu focuri de arma intr-o comuna din Hunedoara

7 Mai 2017
1210 Vizualizari | 0 Comentarii
politia rutiera2
Un echipaj de politie, ce monitoriza traficul pe un drum judetean din comuna Ribita, a fost nevoit sa traga doua focuri de arma in plan vertical pentru a retine un barbat care conducea un moped si a refuzat sa opreasca la semnalul agentilor de circulatie, a informat duminica IPJ Hunedoara.
Conducatorul mopedului, in varsta de 39 de ani, din municipiul Brad, nu a oprit la semnalul regulamentar al politistilor rutieri, acestia pornind in urmarirea fugarului, cu semnalele acustice si luminoase ale autovehiculului Politiei in functiune. 
"La un moment dat, conducatorul mopedului si-a abandonat vehiculul intr-un sant si a fugit pe un camp de la marginea localitatii. Unul dintre agenti a coborat din autospeciala de politie si a pornit in fuga in urmarirea barbatului, pe care l-a somat verbal sa se opreasca (acesta refuzand sa se supuna somatiilor). Dupa aproximativ 500 de metri, barbatul a fost prins, dupa ce politistul a folosit armamentul din dotare pentru a efectua doua focuri de avertisment in plan vertical", se arata intr-un comunicat al IPJ Hunedoara, remis AGERPRES. 
Conducatorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,25 mg/l, alcool pur in aerul expirat. 
Barbatul a fost amendat cu 1.885 lei, atat pentru conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice, cat si pentru faptul ca nu a oprit la semnalul regulamentar al politistilor. AGERPRE
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006049 (s)