News Flash:

DEZVALUIRI INCREDIBILE! De ce au ales generalii din servicii casa lui casa lui Gabriel Oprea, in noaptea alegerilor din 2009

5 Mai 2017
1228 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriel oprea
Mihai Gadea a dezvaluit in aceasta seara motivul pentru care generalii din serviciile secrete au preferat casa lui Gabriel Oprea drept loc de intalnire in noaptea alegerilor prezidentiale din 2009, unde s-a format un fel de celula de criza care a lucrat la realegerea lui Traian Basescu.

Potrivit lui Dan Andronic, Laura Codruta KovesiGeorge MaiorFlorian Coldea si Gabriel Oprea sunt oamenii care au facut posibila victoria lui Traian Basescu in 2009.

Mihai Gadea arata ca de la locuinta lui Oprea din cartierul Cotroceni, din Capitala, se poate ajunge in 2 minte la MApN, in 4 minute la AEP, in 9 minute la STS, in 5 minute la Palatul Cotroceni si in 6 minute la Parchetul General.
Istoria uluitoare a fortaretei lui Gabriel Oprea

In urma cu doua seri, Mihai Gadea dezvaluia, tot la Sinteza zilei, ca Sebastian Ghita detine cheia intregii operatiuni din acea noapte in care s-a decis realegerea lui Traian Basescu in fruntea tarii.

Sebastian Ghita, omul de legatura din noaptea alegerilor din 2009

Despre implicarea lui Sebastian Ghita in alegerile din 2009 a vorbit inclusiv Dan Andronic, care a amintit de vacantele petrecute de acesta alaturi de Florian Coldea, dar si de dorinta fostului presedinte Traian Basescu de a monitoriza contractele fostului deputat PSD cu SRI, STS si cu alte institutii din domeniul sigurantei nationale.

mihai gadea traian basescu george maior florian coldea gabriel oprea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005351 (s)