News Flash:

Victorie la polo

Echipa României a învins Peru cu scorul de 32-5, în meciul din Grupa F a Campionatului Mondial de polo pe apă Under-20 de la Otopeni

13 Iunie 2023
337 Vizualizari | 0 Comentarii


Echipa națională a României a învins categoric Peru cu scorul de 32-5 (8-1, 8-2, 9-0, 7-2), într-un meci desfășurat duminică, în Grupa F a Campionatului Mondial de polo pe apă Under-20, la Otopeni.

Jucătorii români care au înscris golurile au fost: Andrei Neamțu (6 goluri), Andrei Tepeluș, Andrei Pîrîianu, Adrian Păscăluță, Tomasso Insinna și David Belenyesi (4 goluri fiecare), Răducu Dincă (2 goluri), Șerban Burda, Alexandru Matei și Andrei Armean (câte un gol). În tabăra adversă, Diego Arturo Contreras Castellano a înscris 4 goluri, iar Miguel Emanuel Lopez Coronado și Lorenzo Santiago Rodriguez Carranza au înscris câte un gol.

David Belenyesi a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului.

În prima partidă, România a învins echipa Noii Zeelande cu scorul de 15-6.

„Ne aşteptăm la mai mult din partea naţionalei din Peru, dar după cum s-a observat a fost un meci mai mult decât lejer”, a afirmat după meci Viorel Rus antrenorul principal al României, citat de site-ul oficial al competiţiei.

„Acum trebuie să ne concentrăm pe meciurile din următoarea fază - eliminatorie. Vom întâlni Australia, care are o echipă foarte valoroasă. Nu sunt mai buni decât noi, dar au avut mai mult timp să se antreneze împreună şi au prezentat o echipă bine sudată. Noi, cu doar opt zile de cantonament centralizat, sperăm să le putem da o replică pe măsură. Mai avem patru antrenamente până la primul meci eliminatoriu”, a transmis Viorel Rus.

Meciul dintre Australia și România este stabilit să aibă loc mâine, începând cu ora 18:30.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005605 (s)