News Flash:

Gabriela Cristea a recunoscut relatia cu Tavi

17 Octombrie 2013
1538 Vizualizari | 0 Comentarii
Gabriela Cristea

La doar cateva luni de cand a divorțat, Gabriela Cristea este din nou fericită. Ea a fost surprinsă de către paparazzi ținandu-se de mană cu solistul din trupa care cantă în emisiunea prezentată de ea.

Prezentatoarea emisiunii „Te vreau langă mine” a recunoscut la WoWbiz noua relație cu Tavi Clonda.

„Lucrurile au început treptat, treptat, nu a fost un bum. Povestea noastră nu e de multă vreme,lucrurile au început mai tarziu. Cei apropiați nouă au văzut la televizor. S-a întamplat... Nu știu dacă m-am lăsat cucerită sau am încercat să ne cucerim unul pe celălalt. Cred că fiecare dintre noi a făcut un pas, am pășit amandoi. Nu s-a întamplat la serviciu, oricum. Nu ne-am dat seama cand s-a întamplat lucrul ăsta.

Ceea ce se întamplă la serviciu nu are nicio legatură cu ce se întamplă acasă. Mai puțin mesajele pe care ni le dăm în timpul emisiunii, care existau și înainte, dar acum sunt mai evidente. Mi-au plăcut multe lucuri la el. Nu ne-am ascuns, dacă am simțit să ieșim, am ieșit, ne-am asumat. Mi-ar fi plăcut să mai dureze ceva pană să se afle pentru că poate mai aveam nevoie de puțină intimitate. Se folosesc cuvinte mari pentru o poveste atat de recentă, mi se pare cam prea mult. Suntem de cateva săptămani împreună" a mărturisit Gabi Cristea la WOWbiz.
...


gabriela cristea tavi clonda
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005281 (s)