News Flash:

Primarul din Lupeni isi doneaza salariul pentru strangerea de pe strazi a cainilor fara stapan

17 Octombrie 2013
1363 Vizualizari | 0 Comentarii
Cornel Resmeri

Primarul municipiului Lupeni, Cornel Resmeriţă, a anunţat miercuri că îşi donează cinci salarii pentru constituirea unui fond din care vor fi achitate, apoi, cheltuielile necesare pentru strangerea cainilor comunitari de pe străzile oraşului.

'In municipiul Lupeni sunt mai puţin de o sută de caini comunitari, dar dorim să rezolvăm această problemă. Vrem ca oamenii să fie mulţumiţi, iar numărul cainilor de pe străzi să se reducă, în timp, prin sterilizare', a declarat, pentru AGERPRES, primarul Cornel Resmeriţă.

Edilul şef a spus că persoanele din Lupeni care aduc la adăpostul din oraş un caine maidanez vor primi, din acel fond, cate 20 de lei, pentru un exemplar adult, respectiv, 5 lei, pentru un pui.

In acest fel, primarul crede că strangerea cainilor vagabonzi de pe străzile din Lupeni se va derula mult mai repede, iar procedura de sterilizare a animalelor va fi un succes, prin faptul că numărul acestora se va reduce pe cale naturală.

Primarul Resmeriţă a ţinut să precizeze că maidanezii ce vor fi aduşi la adăpost vor fi sterilizaţi de medicii veterinari din cadrul Serviciului Judeţean de Protecţia Animalelor Hunedoara. Dacă nu vor fi adoptaţi în termenul de 14 zile, prevăzut de lege, cainii vor fi eliberaţi în mediul din care au provenit. AGERPRES


animalelor hunedoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007375 (s)