News Flash:

Formatia MINE concerteaza azi la Iulius Mall

17 Octombrie 2013
1399 Vizualizari | 0 Comentarii

Iulius Mall va găzdui joi, 17 octombrie, un concert al formației MINE. Evenimentul are loc la ora 18:00, la demisolul mall-ului, şi este organizat de Centrul Cultural German Timișoara, în colaborare cu Academia de pop Baden-Württemberg și Ministerul pentru Știință, Cercetare și Artă Baden-Württemberg. 
Tanăra formație MINE, a cărei solistă este Jasmin Stocker, absolventă a masteratului în cadrul Academiei de Pop, va încanta publicul timișorean cu melodii emoționante și melancolice, în avanpremiera concertului care va avea loc, în aceaşi seară, de la ora 22:00, într-un club timişorean.

Sunetele se transformă în melodii și cuvintele devin texte. Astfel, formația MINE devine suma multor idei răsunătoare. Prin muzica electronică în care se regăsesc elemente de folk, hip hop și jazz, MINE își dezvăluie complexitatea și multilateralitatea. Chitare, tobe, vibrafoane și tastele pianului, împreună cu o voce expresivă vor creea o atmosferă deosebită. MINE ii va încanta pe cei prezenți la concert cu melodiile Du scheinst, In meinem Kopf, Herzverleih și Ziehst du mit.

 


iulius mall
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007379 (s)