News Flash:

George Simion și Ilinca au făcut anunțul despre primul copil. Au surprins pe toată lumea

30 August 2022
971 Vizualizari | 0 Comentarii
302431771 663666131790942 2299580333756007982 n

Pentru George Simion și aleasa inimii sale ziua de 27 august 2022 va rămâne cea mai specială zi din viața lor. Și asta pentru că printr-o petrecere de pomină, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, având alături mai multe perechi de nași, dar și ii sau poate zeci de mii de invitați.

Nunta celor doi, la care a putut participa orice român și unde darul nu a fost obligatoriu, este doar începutul seriei de mari evenimente din viața de cuplu.

George Simion vrea să aibă șase copii

Asta pentru că liderul AUR, dar și Ilinca, femeia care i-a devenit soție la un an de la primul sărut, își doresc să devină cât mai curând posibil părinți. Nu doar o dată, ci de mai multe ori, plăcerea lor fiind aceea de a avea o familie numeroasă.

Conform liderului politic, după nunta anului urmează să dea, speră el, și vestea cea mare, căci, la un calcul simplu, din dorința soției plus dorința sa reiese că cei doi vor avea cel puțin șase copii.

”Prima oară ea a zis că vrea doi copii, acum ea vrea copiii cât mai repede.

Undeva spre patru, eu zisesem că vreau șase. Acum vom vedea. Ei îi plac foarte mult copiii, eu o să fiu foarte mult plecat de acasă, așa că ar fi o idee foarte bună să îi facem repede. Dacă ne ajută Dumnezeu să îi creștem”, a spus George Simion.

Pentru că-și doresc o familie așa mare, în speranța că planurile vor ajunge să devină realitate, George Simion spune că deja și-a pus și părinții și neamurile în temă, astfel încât toată lumea să se implice în creșterea copiilor.

”Am vorbit și cu mama soacră, și cu mama, cu mătușa să participe și ele la creșterea copiilor, să nu fie doar pe Ilinca treaba asta. Să fie bunice”, a mai spus liderul AUR.

Mai mult decât atât, liderul AUR și soția sa au ales deja și numele primului sau primilor copii, în caz că vor veni doi în același timp.

”Ne-am gândit și la nume pentru primul copil. Dacă e băiat, va fi Radu, dacă e fetiță, Maria”, a mai adăugat omul politic.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005886 (s)