News Flash:

Primele declaratii ale lui George Simion dupa nunta. A recunoscut!

29 August 2022
951 Vizualizari | 0 Comentarii
Primele declaratii ale lui Simion

Nunta lui George Simion a stranit controverse intregul weekend si multa lumea s-a intrebat ce mesaj a vrut, de fapt, sa transmita liderul politic cu acest eveniment. Iata ca la scurt timp dupa ce evenimentul s-a incheiat, George Simion a facut declaratii la care nimeni nu se astepta. El a recunoscut ca nunta sa a fost un act politic si a explicat si de ce.

Ce a spus George simion dupa nunta la care au participat putin peste 4000 de persoane
Nunta lui George si a Ilincai Simion a fost un eveniment anuntat cu surle si trambite de multa vreme. Liderul partidului AUR a dezvaluit ca la petrecere vor cata o sumedenie de nume mari, insa in final s-a dovedit ca multe dintre persoanele care trebuiau sa intretina atmosfera nu au venit. Printre acestea se numara Theo Rose, Furdui Iancu si Carmen Serban, artisti pe care George Simion i-a anuntat pentru petrecere.

Nici numarul participantilor nu ar fi fost asa cum s-a vehiculat, potrivit informaiilor furnizate de Antena 3. La eveniment au mers putin peste 4000 de oameni, desi Simion anuntate o nunta cu peste 10.000 de persoane, care cerusera invitatie.

Din cele 3 scene a fost amplasata doar una, iar cutiile pe care mirii le-au pregatit pentru donatii au ramas goale. George Simion a dezvaluit ca a primit multe lucruri de valoare printre care un banut de aur, tablouri, carti, icoane si vesela.

El a facut si primele declaratii dupa nunta si a recunoscut ca totul a fost un act politic: „Nunta mea e un act politic!”. El a explicat si de ce. Politicianul a ales data de 27 august, cand Republica Moldova sarbatoreste Ziua Independentei, ca un mesaj pentru Unirea Romaniei cu Basarabia.

De la nunta lui Simion si a Ilincai nu au lipsit evenimentele neplacute. Din cauza caldurii una dintre cele 10 nase ale cuplului a lesinat chiar in timpul cununiei, dar si-a revenit rapid. Un invitat a sustinut ca a fost batut de paznici, iar autoritatile au trebuit sa intervina dupa o falsa amenintare cu bomba.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007738 (s)