News Flash:

Ionita de la Clejani a uitat de ziua onomastica a sotiei sale, Viorica. „Asta face cadouri numai daca e la televizor”

20 Aprilie 2022
335 Vizualizari | 0 Comentarii
Viorica

Viorica de la Clejani este recunoscuta pentru sinceritatea ei, uneori parca prea dura. De data asta, artista nu s-a mai ascuns dupa deget si l-a dat de gol pe sotul ei, Ionita. Aceasta l-a facut de ras in direct, la TV, acuzandu-l ca, de ziua ei, de Florii, nu a surprins-o nici macar cu o florare.

„A fost pe saracie rau de tot. Asta da cadouri numai pe la televizor, sa stii. Asta e Ionita din Clejani si n-am cum sa-l schimb, chiar daca l-am mutat pe Dudesti. Eu l-am inteles. A fost pandemie, dar stii ceva?! N-am primit nimic. Sa stiti ca m-am cumintit de la un timp de vreme.

Stau acasa cu cateii mei si ma uit pe internet la parintele Daniel Balas. Doamne, așa m-a convins sa ma uit la el. Decat sa dau sa ma uit la toti nebunii, mai bine ma uit la el. Are atata har, ar trebui sa il chemati la televizor. Aseara m-am culcat cu el”, a spus Viorica, referindu-se la faptul ca l-a ascultat inainte de a se baga la somn.

Asa cum era de asteptat, pandemia si-a pus amprenta si pe familiile artistilor de noi. Un astfel de exemplu este familia Clejanilor. Daca inainte obisnuiau sa aiba concerte peste concerte si cantau chiar si la cele mai cunoscute vedete din afara, acum, treaba a devenit mai putin profitabila. Viorica si Ionita nu au dus lipsa de evenimente, diferenta a fost una notabila. 

„Cel mai scump cadou a fost un inel cu diamante, nu prea il port. Nu imi e frica sa il pierd, dar are piatra verde, nu m-a nimerit. E mai cochet, mai de seara. Nu il poti purta toata ziua. In februarie e ziua mea, nici nu mai am curaj sa ii mai zic, trebuie sa tinem de bani, in ultima perioada nu prea au mai fost concerte.”, declara, cu ceva timp in urma, Viorica de la Clejani la „Vorbeste lumea”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005119 (s)