News Flash:

Fiica vitrega a lui Emmanuel Macron reactioneaza la criticile aduse noului cuplu de la Elysee

15 Mai 2017
1053 Vizualizari | 0 Comentarii
macron cu sotia
Fiica lui Brigitte Macron reactioneaza la criticile aduse noului presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, si Primei Doamne, in legatura cu relatia si mariajul lor.
Diferenta de varsta dintre cel mai tanar sef de stat francez, Emmanuel Macron (39 ani) si sotia sa, Brigitte (64 ani) a stat in ultimul timp in atentia multora, dar mai ales a francezilor, iar reactiile acestora nu au fost dintre cele mai placute pentru cei doi soti.
(32 ani), fiica lui Brigitte Macron, a declarat ca "gelozia" se afla in spatele atacurilor odioase la adresa mamei ei si a lui Emmanuel Macron.
"Nu vreau sa le dau incredere oamenilor care fac astfel de lucruri", a spus Tiphaine Auzière, intr-un interviu pentru BFMTV, noteaza The Independent.
"Gasesc ca este odios ca in Franta secolului 21 sa existe astfel de atacuri, care altfel nu ar fi fost purtate contra unui politican barbat sau asupra barbatului unei femei politician", a continuat ea. "Exista multa gelozie in randul celor care ataca", a mai spus fiica Primei Doamne a Frantei.
Brigitte Macron a trebui sa faca fata unor numeroase abuzuri verbale din momentul in care s-au aflat detalii despre relatia cu Macron .
Inclusiv seful statului francez a reactionat, blamand misoginismul si homofobia pentru obsesia presei fata de Brigitte.
Chiar si cei de la revista de satira Charlie Hebdo au profitat de subiect si au publicat o coperta in care il aratau pe Emmanuel Macron langa o Brigitte insarcinata, notand urmatorul text: "El va face miracole".
Brigitte Macron a reactionat pe Twitter, scriind: "Tot ceea ce este tehnic posibil nu este neaparat de dorit. M-am setat sa-i ascult doar pe cei care imi transmit mesaje pozitive".
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006823 (s)