News Flash:

"Ziua Tatalui", sarbatorita in Parcul Copiilor din Timisoara

15 Mai 2017
953 Vizualizari | 0 Comentarii
ziua tatalui
 Ziua Tatalui va fi sarbatorita duminica in Parcul Copiilor ''Ion Creanga'' din Timisoara printr-o serie de manifestari care vor sa-i faca pe tatici sa redescopere bucuria copilariei si placerea de a fi mai mult impreuna cu copiii. 
''Credem ca o societate sanatoasa are nevoie de familii sanatoase - si ca impactul tatalui este de nepretuit. Dorim sa sarbatorim impreuna pe toti taticii care fac o treaba superba in Timisoara si nu numai. Ca si in anii trecuti, familiile care participa la eveniment se vor bucura de o varietate de reprezentatii, jocuri, ateliere, activitati sportive si concursuri - toate oferite in mod gratuit pe parcursul intregii zile'', spune Alin Padureanu, presedintele Asociatiei ''Alo! Tata!'', intr-un comunicat remis AGERPRES. 
Tema editiei din acest an va fi ''Schimbarea sanatoasa incepe de-acasa'' si prin aceasta se urmareste sa se constientizeze opinia publica asupra responsabilitatilor unui tata si impactul acestuia in cresterea, dezvoltarea si formarea armonioasa a copilului sau. 
Vor avea loc ateliere creative de tamplarie, de mecanica, de primul ajutor, jocuri distractive, ateliere de lucru manual cu elevi si prescolari, face painting; zid de catarat, teatru de papusi si multe concursuri cu premii. 
Evenimentul beneficiaza de sprijinul unui numar de institutii si organizatii locale precum Primariei Timisoara, Primaria Dumbravita, Inspectoratul pentru situatii de urgenta Banat, Jandarmeria Timisoara, Crucea Rosie Filiala Timis, Fundatia Prietenia Internationala, Teatrul Portabil Timisoara, Radio Vocea Evangheliei, si alte ONG-uri din Timisoara. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1317 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007010 (s)