News Flash:

Cum se mai intelege Anna Lesko cu Irinel Columbeanu? Monica Gabor ar fi geloasa sa afle asta

27 Octombrie 2021
422 Vizualizari | 0 Comentarii
Anna Lesko

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy vedete de la noi si nu se fereste niciodata sa isi scoata in evidenta atuurile. Satena este constienta ca felul ei de a fi da peste cap orice barbat si nu putine au fost datile cand multi reprezentanti ai sexului frumos au salivat dupa ea. Anna a fost mereu atenta la barbatii din viata ei, iar de la un timp incoace a decis ca cel mai bine este sa stea singura. Avand in vedere ca mereu a stat excelent la capitolul cuceriri, Anna si-a permis sa faca un top al celor mai buni barbati care s-au ridicat la nivelul asteptarilor ei.

Anna Lesko intruchipeaza imaginea femeii cu un sex-appeal extrem de ridicat. Tocmai datorita acestui atul cel mai probabil, focoasa blondina a reusit sa bifeze nume importante de barbati cu care a avut o relatie amoroasa. Printre acestia se numara Codin Maticiuc, Alex Erbasu, Sabin Ilie, Elan Scwartzenberg , Alin Cocos sau Irinel Columbeanu. 


De curand Anna Lesko a dezvaluit care dintre acestia a reusit cel mai bine sa o multumeasca la capitolul amor. In mod surprinzator, artista l-a denumit pe Codin Maticiuc ca fiind expertul in dragoste. Despre Irinel, vedeta nu a avut prea mari cuvinte de lauda, semn ca afaceristul nu se ridica deloc la performantele dorite de ea. 

Anna Lesko si milionarul Irinel Columbeanu au avut o relatie destul de lunga, afisandu-se impreuna o perioada de 8 ani. Cei doi s-au cunoscut in 1996, chiar in anul in care cantareata a ajuns in Romania. Chiar daca relatia dintre ei s-a incheiat la un moment dat, cei doi au pastrat o relatie extrem de apropiata de prietenie. Inclusiv cand Irinel a trecut prin scandalosul divort de Monica Gabor, cantareata a fost prima care i-a luat acestuia apararea

. Cei doi au ramas si acum in relatii bune insa nu se mai intalnesc ca pe vremuri. Unul dintre motive ar fi si faptul ca Irinel traverseaza cea mai critica perioada a vietii lui din punct de vedere financiar, fapt pentru care a renuntat la a mai petrece timp in oras ca in vremurile de glorie. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004753 (s)