News Flash:

Accidentare în națională de fotbal a României

Daniel Bîrligea ratează partidele cu Israel şi Elveţia din preliminariile EURO 2024 din cauza unei leziuni musculare

15 Noiembrie 2023
194 Vizualizari | 0 Comentarii

Daniel Bîrligea, atacantul echipei CFR Cluj, a fost nevoit să părăsească cantonamentul echipei naționale de fotbal a României la Mogoșoaia în ziua de marți. Acesta nu va putea participa la meciurile cu Israel și Elveția din preliminariile EURO 2024 din cauza unei accidentări.

„Prezent la reunire cu o problemă medicală, Daniel Bîrligea a plecat în această dimineaţă din cantonamentul de la Mogoşoaia. În urma investigaţiilor medicale efectuate de către stafful medical s-a constatat că atacantul legitimat la CFR Cluj are o leziune musculară, iar recuperarea acestuia nu se poate realiza în timp util. Stafful echipei naţionale îi urează lui Daniel însănătoşire grabnică şi îl aşteaptă la lotul naţional la viitoarele meciuri”, transmite Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

Selecționerul Edward Iordănescu a hotărât să nu aducă înlocuitor pentru Daniel Bîrligea. În lotul echipei naționale se regăsesc în continuare atacanții Florin Tănase, Denis Drăguș, George Pușcaș și Denis Alibec.

Echipa României va disputa pe 18 noiembrie un meci împotriva Israelului, care va avea loc la Felcsut (Ungaria), pe Stadionul Pancho, cu începere la ora 21:45. Apoi, pe 21 noiembrie, se va confrunta cu Elveția la București, pe Arena Națională, de asemenea, la ora 21:45.

România ocupă în prezent prima poziție în clasamentul Grupei I, având 16 puncte în 8 meciuri, urmată de Elveția cu 15 puncte în 7 meciuri, Israel cu 11 puncte în 7 meciuri, Kosovo cu 10 puncte în 8 meciuri, Belarus cu 6 puncte în 8 meciuri și Andorra cu 2 puncte în 8 meciuri.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1478 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009926 (s)