News Flash:

Elon Musk a cumparat Twitter pentru 44 de miliarde de dolari

27 Aprilie 2022
534 Vizualizari | 0 Comentarii
elon musk

Elon Musk a incheiat luni un acord pentru a cumpara Twitter Inc pentru 44 de miliarde de dolari. Acesta va controla astfel cunoscuta platforma de socializare folosita de sute de milioane de utilizatori.

 
Moment istoric pentru compania care se afla pe piata de 16 ani. Potrivit Reuters, Elon Musk cumpara Twitter pentru 44 de miliarde de dolari. Acesta se intituleaza drept un „absolutist al libertatii de exprimare”, criticand de mai multe ori gradul de moderare prezent pe Twitter.

Odata ce Musk va prelua controlul asupra Twitter, se asteapta ca pe platforma de socializare sa fie mai putina moderare, dar si sa fie reactivate conturile unor persoane interzise. Printre acestea se afla si fostul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump. Conservatorii au aplaudat miscarea, in timp ce unii activisti pentru drepturile omului si-au exprimat temerile cu privire la o crestere a discursului instigator la ura.


Musk mai vrea, de asemenea, sa faca si mici imbunatatiri ale serviciului, cum ar fi un buton de editare, precum si dezactivarea profilurilor false care trimit mesaje de tip spam intr-un numar foarte mare.

„Libertatea de exprimare este piatra de temelie a unei democratii functionale, iar Twitter este piata digitala a orasului in care sunt dezbatute chestiuni vitale pentru viitorul umanitatii”, a transmis Elon Musk.

Jack Dorsey, co-fondator al Twitter si fost sef al companiei pana in 2021, saluta faptul ca Elon Musk a cumparat compania si spune ca este alegerea potrivita pentru a scoate Twitter dintr-o situatie „imposibila”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1829 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005407 (s)