News Flash:

Eliza Natanticu a fost abandonata in copilarie. Cum a ajutat-o Asia Express sa se regaseasca?

29 Octombrie 2021
850 Vizualizari | 0 Comentarii
Eliza

Eliza Natanticu a castigat o multime de fani odata cu participarea la Asia Express. Multi au descoperit-o pe Lizi si s-au regasit in felul ei de a fi. Sotia lui Natanticu este extrem de ambitioasa, puternica, motivata, dar si amuzanta, iar Cosmin ii este recunoscator pentru toate astea. Eliza este motorul echipei si este mereu cea care are la ea o vorba motivanta pentru sotul ei, dar in spatele zambetului, Eliza are o poveste de viata destul de trista.

Eliza si Cosmin Natanticu au trecut prin cursa pentru ultima sansa si au declarat, la fel ca celelalte echipe ca aceasta a fost una dintre cele mai grele si solicitante probe. La un moment dat, au avut de implinit o proba care la prima vedere nu parea atat de complicata. Ei erau nevoiti sa faca trei poze, printre niste ruine care nu parea locuite de nimeni. Un caine i-a insotit pe Cosmin si Eliza in aventura lor, iar artistei i-a fost greu sa il lase acolo, dar pur si simplu nu a avut ce sa ii faca. A simtit ca l-a abandonat si nu ii sta in fire sa faca lucrul acesta deoarece si ea a fost abandonata in copilarie. 


”Aceasta catelusa a simti ceva din iubirea pe care eu le-o port animalelor si de asta s-a tinut dupa noi. Si mi s-a rupt sufeltul cand am abandonat-o pentru ca si eu am fost abandonata la randul meu cand eram mica si am aceasta chestie ca nu-mi place sa abandonez. Vreau sa fac un bine mereu, mi s-a rupt sufletul, ea parca a fost trimisa de Dumnezeu. As fi luat-o acasa”, a declarat Eliza Natanticu. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1351 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004784 (s)