News Flash:

Un primar din județul Neamț face senzație pe internet

Edilul Ion Rotaru, primar al comunei Alexandru cel Bun din Neamț, a început să organizeze concursuri pe Facebook

10 Mai 2023
304 Vizualizari | 0 Comentarii


Un primar din județul Neamț face senzație pe internet după ce a început să organizeze concursuri pe Facebook, cu premii în whisky. Prima întrebare adresată de primarul Ion Rotaru, al comunei Alexandru cel Bun din Neamț, a fost legată de muzică.

Este vorba despre Ion Rotaru, fost primar al Piatra Neamț, în perioada 1996-2004 (fiind învins de Gheorghe Ștefan), care în prezent conduce administrația comunei Alexandru cel Bun, județul Neamț, începând din 2008. Fostul primar din Piatra Neamț, actual primar de comună, s-a remarcat de-a lungul anilor prin diverse idei care i-au adus notorietate, printre care se numără și propunerea înființării de bordeluri în cazul în care prostituția ar fi fost legalizată.

Luni, 8 mai 2023, el a lansat în spațiul public o "provocare", oferind ca premiu o sticlă de whisky Chivas Regal primei persoane care răspundea corect la o întrebare pe contul său de Facebook, conform relatărilor Adevărul.

Primarul a început prima întrebare cu un preambul, amintind că în orașul de sub culmea Pietricica, cu mulți ani în urmă, 40.000 de locuitori din Neamț au dansat pe ritmurile melodiilor interpretate de Maizie Williams, Marcia Barrett, Liz Mitchell și Reggie Tsiboe. Întrebarea adresată de primar a fost: 


„În ce an şi cu ce ocazie a concertat formaţia Boney M la Piatra Neamţ?“

„Nu este vorba despre eventuală melancolie, generată de vremea ploioasă. Este vorba despre o sticlă de whisky. Şi nu de oricare: de o sticlă de whisky de calitate! Pe care m-am decis să o ofer, drept recompensă, primului dintre cei care îmi scriu. Fiţi pe recepţie: pe 20 mai, în cadrul unei noi provocări, veți avea parte de o altă surpriză!“, a scris Ion Rotaru.

"Premiul" a fost câștigat de o doamnă din comuna Alexandru cel Bun.

„După cum se poate vedea din imaginile alăturate, premiul a rămas în comuna noastră.

Felicitări doamnei Alexandra Niculaiasa!”.

Primarul a spus că va continua concursul, următoarea "problemă" la care așteaptă răspuns fiind pe data de 20 mai.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004755 (s)