News Flash:

Durere mare în Suceava. Alexandra, tânăra însărcinată care a murit în ziua nunții, condusă pe ultimul drum de familie și prieteni. Logodnicul fetei își strigă disperarea: „Eu nu mai am nimic”

26 August 2022
1080 Vizualizari | 0 Comentarii
301417699 5285240614844310 2123491842518321952 n


Sunt momente grele în Suceava. Este ziua despărțirii de Alexandra, tânăra însărcinată care a murit în ziua nunții. Familia, logodnicul, prietenii și toți cunoscuții tinerei o conduc astăzi pe ultimul drum.

Înmormântarea Alexandrei are loc joi la Biserica Constantin și Elena din Suceava. Îndurerați și încă în stare de șoc, cunoscuții tinerei s-au adunat la biserică să își ia rămas bun de la ea. Sunt prezenți părinții fetei, sora ei, logodnicul – cel cu care trebuia să aibă o fetiță, toți prietenii și colegii și toți cei care au cunoscut-o.

Decesul fetei a cutremurat o țară întreagă. Alexandra Sauciuc a murit la 24 de ani, chiar în ziua nunții sale. Tânăra era însărcinată în opt luni și urma să devină mama unei fetițe. Logodnicul ei, Silviu, cu care era împreună de trei ani de zile, a mărturisit că aveau multe planuri împreună și că în ziua care trebuia să fie cea mai frumoasă pentru ei a pierdut totul.

Alexandra s-a infectat cu Covid și a fost internată în spital, unde a stat doar câteva zile. A fost externată la cerere, având o stare generală bună, fiindcă nu a dorit să-și amâne nunta. Alexandra avea și probleme cardiace. La vârsta de 20 ani a suferit două operații pe cord și avea montate două stent-uri. A murit în urma unui stop-cardiac, cu câteva ore înainte să se căsătorească civil.

Silviu, cel care avea să-i devină soț, a făcut un atac de panică și și-a pierdut cunoștință după ce a aflat vestea decesului. A avut nevoie de îngrijiri medicale. Cei doi erau pe drum spre spitalul din Gura Humorului, fiindcă Alexandrei i s-a făcut rău, iar pe drum s-au întâlnit cu ambulanța, însă gravida era deja în stop cardio-respirator. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa tinerei sau pe cea a bebeluşului.

În urma autopsiei s-a stabilit că principala cauză a morții este un stop cardio-respirator, cu patologie cardiacă preexistentă, probleme de inimă anterioare, care au necesitat și montarea a două stent-uri.

Logodnicul Alexandrei nu își vede viața fără ea: „Eu nu mai am nimic. Tot ce am avut mi-a luat Dumnezeu deodată”

Silviu, bărbatul cu care Alexandra trăia o frumoasă poveste de dragoste de trei ani, a făcut declaraţii cutremurătoare după ce şi-a pierdut mireasa şi copilul chiar în ziua nunţii.

„Eram împreună de trei ani, aveam planuri de viitor, am început o casă, aveam planuri să avem copii, era însărcinată în luna a 8-a. S-au dus toate. Ieri trebuia să avem nunta, azi eu caut sicrie. Trebuia să fie mireasa mea şi nu mai e. O îmbrac în mireasă pentru altceva. Eu nu mai am nimic. Tot ce am avut mi-a luat Dumnezeu deodată”, a declarat Silviu, potrivit Observatornews.

Bărbatul spune că Alexandra avea probleme cu inima, iar de câteva zile începuse să se simtă rău. Cu toate acestea, tânăra de 24 de ani nu a vrut să anuleze nunta.

„Avea nişte probleme la inimă. Avea valvă din metal pusă din 2010. De când a rămas însărcinată i-au schimbat tratamentul şi starea de sănătatea era bună, că mergea regulat la cardiologie. De câteva zile a început să se simtă puţin rău, dar nu s-a arătat. A zis că nu e grav şi să facem cumva să facem nunta, să nu anulăm. Tare şi-a dorit să fie mireasă”, a mai măsrturisit Silviu.

Cei doi îndrăgostiţi urmau să devină părinţii unei fetiţe. „Trebuia să poarte numele lui mama, care a murit acum doi ani jumătate”, a mai spus bărbatul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 33 queries | Mysql time :0.005699 (s)